• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roman broji 50 miliona evra za Vilju?

Centarfor Valensije David Vilja odavno se nalazi na meti evropskih klubova, a prvu konkretnu ponudu navodno je spremio Čelsi - 50 miliona evra!

 Roman broji 50 miliona evra za Vilju? Izvor: MONDO

Engleska štampa piše da vlasnik "plavaca" Roman Abramovič očigledno ne mari za recesiju, dok je predsjednik kluba Brus Bak izjavio da će za prava pojačanja uvijek biti novca. A Vilja je za četiri godine u dresu Valensije postigao više od 80 golova!

"Generalno, Čelsi želi da do novca za kupovinu novih igrača dođe prodajom svojih fudbalera. Ali ako se pojavi igrač za kojeg bi trebalo izdvojiti ekstra sumu, onda će vlasnik to učiniti. Sve će zavisiti od igrača i od okolnosti", izjavio je Bak.

Međutim, Vilja tvrdi da ga trenutno ne zanima ništa osim napora Valensije da osigura mjesto koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona.

"Ne interesuje me ljetnji prelazni rok, na Mestalji ostajem i narednih šest godina. Naravno, ako rukovodstvo kluba ne odluči drugačije. Ponavljam da se meni ne ide iz Valensije", rekao je Vilja.

On je dodao da "uvijek očekuje nove priče o transferu" i da ga one nimalo ne dotiču.

"Dok mi klub ne kaže nešto konkretno, nikom ne vjerujem. Želim da se koncentrišem na fudbal, a ako bude ponuda, razmotriću ih zajedno sa klupskim rukovodstvom. Do tada, takve stvari su gubljenje vremena".

Barselona i Real Madrid su takođe zainteresovani za reprezentativca Španije, ali smatra se da ne bi mogli da plate 50 miliona evra, kao Čelsi. U trku su se uključili i prebogati Arapi iz Mančester sitija, međutim, teško je vjerovati da bi Vilja pristao da pređe u klub koji sledeće sezone neće igrati u evrokupovima.

KRKIĆ STIŽE NA MESTALJU

Španski mediji takođe su prepuni napisa o Viljinom odlasku iz Valensije, a u petak su pronašli i njegovog nasljednika.

Riječ je o Bojanu Krkiću, koji pored Samjuela Etoa, Lea Mesija i Tijerija Anrija nema mjesta u špicu napada Barselone. Pošto Katalonci ni po koju cijenu ne žele da ga se odreknu, "slijepi miševi" žele da ga pozajme.

Očigledno je da nas i pored svjetske ekonomske krize očekuje burno ljeto na fudbalskom tržištu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC