• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janevski: Ne ide mi se iz Zvezde

Čedomir Janevski demantuje da je kandidat za novog selektora Makedonije i poručuje da mu se ne ide iz Zvezde.

 Janevski: Ne ide mi se iz Zvezde Izvor: MONDO

Čedomir Janevski došao je u Crvenu zvezdu u teškom trenutku, ali nije mogao ni da pretpostavi da je dubioza tolika. Ipak, i pored toga ne ide mu se iz beogradskog kluba.

"Znao sam da dolazim u veliki klub, ali nisam znao da je u ovakvoj krizi. Ne mogu sada da dignem ruke, želim da učinim što više, ali teško je. Mnogi su mislili da pravim alibi kada sam govorio da igrači daju maksimum. Osvajanje drugog mjesta i plasman u finale kupa bili podvig, a rezultati bi sigurno bili bolji da je situacija sređenija", rekao je Janevski na konferenciji za novinare.

Trener fudbalera Zvezde demantovao je pisanje pojedinih medija da je dobio ponude Fudbalskog saveza Makedonije za mjesto selektora i nekih belgijskih prvoligaša.

Poslije poraza u derbiju od Partizana (0:2) i definitivnog opraštaja od titule, Zvezda u subotu dočekuje Banat u atmosferi koja je teško podnošljiva, uz gomilu finansijskih problema.

Janevski, međutim, očekuje od igrača da se izdignu iznad problema. "I vi bi sigurno imali problem da tri mjeseca dolazite na posao, a ne primate platu. Moramo da izvučemo poslednje atome snage i završimo ovu sezonu kako treba. Ipak, ne vjerujem da će se do kraja sezone nešto poboljšati, ali se svi nadamo nekom napretku, da bi igrači mogli da rade svoj posao", rekao je on.

Cilj Zvezde je sada da bude druga i da osvoji Kup Srbije, a pobjeda protiv Banata trebalo bi da podigne poljuljano samopouzdanje igrača iz kluba u Ljutice Bogdana.

"Nemamo više iluzija da ćemo osvojiti šampionsku titulu, ali prvenstvo još traje i želimo da u narednih devet utakmica osvojimo što više bodova i budemo drugi na tabeli. Poraz u derbiju nam je teško pao i moraćemo psihološki da se podignemo. Banatu su bodovi bitni u borbi za opstanak, a sve osim naše pobjede bio bi neuspjeh", izjavio je Janevski.

Janevski je rekao da su osvajanje drugog mjesta i plasman u finale Lav kupa Srbije realni ciljevi "crveno-bijelih" do kraja sezone.

"S obzirom na duel Partizana i Vojvodine u ovom kolu i činjenice da Vojvodina dolazi nama u goste u sledećem, moramo da probamo da se osvajanjem šest bodova u nedelju dana osamimo na drugom mjestu i stvorimo neku veću razliku", rekao je on.

"I dalje imamo šansu da ostvarimo nešto u kupu, četvrtfinale se igra u srijedu, pa nam pobjeda protiv Banata treba jer se samopouzdanje ne kupuje u supermarketu", dodao je on.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC