• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Ivanović okreće list, Nikolić zove navijače

Pored derbija u Novom Sadu u nedelju, dan ranije će se igrati još jedan, gradski derbi između OFK Beograda i Rada.

 JSL: Ivanović okreće list, Nikolić zove navijače Izvor: MONDO

Partizan je poslije pobjede u 136. vječitom derbiju i bijega na 13, odnosno 14 bodova u odnosu na najbliže pratioce skoro obezbijedio odbranu titule. Tako će u poslednjih devet kola mnogo zanimljivija biti borba za opstanak.

Čak sedam ekipa strijepi za superligaški status, tek petoplasirani Borac može rasterećeno da igra u poslednjem krugu Jelen Superlige Srbije.

Derbi kola Vojvodina - Partizan igra se u nedelju, a gradski derbi na programu je dan ranije na Karaburmi, gdje gostuje Rad.

"Stidim se prikazanog u Jagodini. Može da se izgubi, ali ne dozvoljavam šetnju po terenu. I oni koji misle da vrijede i oni mlađi su polijetali prije vremena. Presjekao sam i okrenuo drugi list", grmio je Mihajlo Ivanović, trener Romantičara poslije poraza u Jagodini.

Oba ovosezonska duela OFK Beograda i Rada završena su bez pobjednika. Građevinari su u boljoj formi, nemaju poraz već pet kola.

"Ova ekipa zaslužuje podršku. Nema sumnje da će naši navijači biti prisutni na Karaburmi i želio bih da stvore domaćinski ambijent kakav umiju", istakao je Marko Nikolić, trener Rada.

Još ranije otpisani Banat se pobjedom nad Hajdukom vratio u trku za opstanak, ali u subotu gostuje "ranjenoj" Crvenoj zvezdi.

Pretposlednji Čukarički, poslije osvajanja boda uprkos vođstvu Vojvodine od 4:2 u prošlom kolu, ide u Ivanjicu na noge najprijatnijem iznenađenju prvenstva.

Javor nije izgubio u minule četiri utakmice, a poslednje tri je remizirao, dok Brđani nisu upisali "trojku" već pet kola.

Sličan duel će se igrati u Čačku, gdje bezbrižni Borac dočekuje ugroženi Napredak. Ovi rivali su već dva puta odigrali bez pobjednika u tekućem prvenstvu.

Pored derbija u Novom Sadu, u nedelju se sastaju Hajduk i Jagodina. Kuljani se još nisu radovali pobjedi ovog proljeća (sedam mečeva), a poslednji trijumf ostvarili su još u decembru na gostovanju Zvezdi.

Parovi 25. kola:

Subota, 15.30

C. zvezda - Banat

Javor - Čukarički

Borac - Napredak

OFK Beograd - Rad

Nedelja, 15.30

Vojvodina - Partizan (RTS 2)

Hajduk - Jagodina

Tabela: Partizan 56, Vojvodina 43, C. zvezda 42, Javor 37, Borac 32, OFK Beograd i Jagodina po 28, Hajduk i Rad po 27, Napredak 24, Čukarički 23, Banat 22.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC