• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mićović i Stojić: O čemu priča Tana!?

"Uskoro ćemo probleme iznijeti u javnost, pa će se vidjeti...", kaže Mićović, a Stojić dodaje: " Mora da je stari, dobri Den pomiješao riječi".

 Mićović i Stojić: O čemu priča Tana!?  Izvor: MONDO

Oštra izjava predsjednika Crvene zvezde Dobrivoja Tanasijevića, aka Den Tane, da je Ranko Stojić "ljubomoran", a da bi Dragi Mićović "mogao da ide kod njega (Stojića) u Rad", zatekle su dvojicu prozvanih.

Predsjednik FK Rad, Stojić, inače i menadžer mnogih fudbalera, pa i onih koji igraju za Crvenu zvezdu, odnosno jedan od finansijera i član UO crveno-bijelih, Mićović, u izjavama za "Sport" istakli su da su u najmanju ruku - zbunjeni.

"Ne znam šta da kažem", rekao je Mićović.

"Mislio sam da sam u dobrim odnosima (sa Tanom). Čak smo preksinoć pričali i nije bilo nikakvih nesuglasica. Sasvim normalno smo vodili dijalog i ništa mi nije zamjerao. Šta ga je navelo na ovo, nemam pojma...", dodao je Mićović.

O "odlasku" u Rad...

"Vrijeme će pokazati gdje će ko da ide. Uskoro ćemo sve probleme iznijeti u javnost, pa će se vidjeti ko će biti u pravu", najavio je Mićović da bi javnost uskoro mogla da sazna šta se zaista događa sa FK Crvena zvezda...

Mićoviću nije jasno ni zbog čega mu Tana zamjera prijateljstvo sa Stojićem.

"Prvo, ja se ne sjećam da sam u javnosti pričao o Stojiću. Ali, istina je da mislim da je prijatelj kluba i poštujem ga. Uostalom, zimus smo svi zajedno sjedili za stolom prilikom transfera Pejčinovića. Den je mogao lično da se obrati Stojiću. Bili smo sva trojica prisutni. Kao i Lekić, Ivić, Kozić... Tada je Tana ćutao".

"Nisam osjetio nikakav njegov animozitet prema Stojiću. Stvarno mi ne pada na pamet zašto je sve to pričao. Ali, neka. Brzo će javnost saznati ko je kakve poteze vukao u Crvenoj zvezdi. A, do tada, neću da pričam po novinama", ostao je uzdržan Mićović, iako je možda posljednji trenutak da se zaista sazna ko je kakve poteze vukao u klubu.

Stojić: Den me neće spriječiti da pomognem Zvezdi

Stojić vjeruje da je Tanasijević "pomiješao riječi".

"Pred vječiti derbi smo se sreli i dogovorili da pijemo kafu i spustimo loptu na zemlju. Ali, očigledno jedno priča, a drugo misli... Rekao je da sam ljubomoran? Na šta i na koga?! Šta je time mislio?", pitao je Stojić, a onda se i našalio...

"U stvari, znam o čemu je riječ. Moj prijatelj Bogdan Diklić uvijek se šali sa konobarima: "Vrlo ste ljubomorni", umjesto "Vrlo ste ljubazni". Mora da je stari, dobri Den pomiješao riječi. Svi znamo da ne razumije dobro srpski".

O dijelu izjave u kojoj Tana poručuje da bi Stojić i Mićović mogli da osnuju "neki treći klub", Stojić je rekao:

"Sramota je da tako priča. On je i došao na mjesto predsjednika na preporuku Mićovića i (Marka) Miškovića. Upravo mi je Marko prije neko veče, poslije jedne slične izjave, rekao: "Ma, pusti ga. Šta više reći!?" Rekao je da njih dvojica nisu dali gotovo nikakav novac za Zvezdu. Ja znam istinu: Mišković je dao ogroman novac Zvezdi, a Mićović krajnje respektabilan", tvrdi Stojić.

"Ali, Den je mnogo ranije trebalo da izađe u javnost. On je bio u svakoj upravi Zvezde u posljednjih 20 godina. Bio je protagonista svih problema i najbolje zna kako je Zvezda pala ovako nisko", poručuje Stojić i dodaje:

"Neće mene spriječiti Den Tana da pomognem Zvezdi. Pomagao sam joj i pomoćiću joj koliko god treba. Neka mu je to jasno!"

Problem je "nastao" oko toga ko je menadžer brazilskog napadača Klea, od kojeg u Zvezdi očekuju mnogo, a kojem opet duguju oko 200.000 evra. Tana je rekao da je Stojić "ljubomoran" što oko novog ugovora sa Kleom u Zvezdi razgovaraju sa njegovim menadžerom, Portugalcem.

Ko je Kleov menadžer?

"Gospodin Žorž Gama i ja. Obojicu sam doveo u Zvezdu i zajedno radimo njegov transfer", odgovorio je Stojić.

Da li se Stojić plaši da bi Gama mogao da obavi pregovore bez njega, direktno sa Tanom?

"Ne! To se samo jednom dogodilo, kada sam doveo u Zvezdu Kastilja i sa njim menadžera Nestorovića. Tada su me Piksi (nekadašnji predsjednik Dragan Stojković, prim. aut) i Nestorović prevarili, ali Gama nije kao oni. On je ozbiljan menadžer", rekao je Stojić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC