• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokan za prvu pobjedu u svom gradu

"Novi Sad je jedino mjesto iz kojeg se u dosadašnjoj trenerskoj karijeri, nisam vratio sa pobjedom", kaže trener crno-bijeh pred gostovanje Vojvodini.

 Jokan za prvu pobjedu u svom gradu Izvor: MONDO

Partizan može rasterećeno da dočeka derbi 25. kola Jelen Superlige, jer će u nedjelju (15.30, TV RTS) gostovati Vojvodini u trenutku kada ima 13 bodova prednosti.

Za jednog čovjeka će taj meč imati poseban značaj - za trenera crno-bijelih, Slavišu Jokanovića.

"Novi Sad je jedino mjesto iz kojeg se u dosadašnjoj trenerskoj karijeri, nisam vratio sa pobjedom. Nadam se da ću konačno ostvariti i taj cilj", izjavio je Jokanović, rođeni Novosađanin, koji je kao igrač jednu sezonu nastupao za Vojvodinu.

Jokanović, koji je na mjesto trenera Partizana došao početkom 2008, dva puta je vodio utakmice u Novom Sadu. U aprilu prošle godine bilo je 1:1, a u decembru je meč završen bez golova.

Na pitanje novinara da li sada očekuje tvrdu utakmicu, kao i na prethodna dva gostovanja u Novom Sadu, Jokanović je rekao:

"Te dve utakmice u Novom Sadu igrane su u drugačijim okolnostima. Kada smo igrali prvi meč borili smo se za titulu sa Crvenom zvezdom, a u drugoj je već Vojvodina bila konkurent za prvo mjesto. Sada je situacija drugačija, iako još matematički nismo šampioni. Ipak, očekujem ljepši fudbal nego na prethodnim mečevima u Novom Sadu".

Jokanović je odbacio mogućnost da na utakmici u nedjelju Partizan izađe u kombinovanom sastavu zbog velike bodovne prednosti koju ima.

"Još uvijek nismo ušli u finiš prvenstva, a poslije šest vezanih pobjeda želimo da nastavimo taj niz. Novi Sad je oduvijek bio crno-bijeli grad i zato imamo obavezu da izađemo u najjačem sastavu".

Trener Partizana ocijenio je da će Vojvodina prepustiti inicijativu njegovoj ekipi i čekati šansu za postizanje gola.

"Ne očekujem da će Vojvodina krenuti sa velikom ofanzivom. Očekujem da budu oprezni i da pokušaju da ugroze naš gol iz kontranapada".

Jokanović je dodao i da je jedna od prednosti Partizana ove sezone to što, za razliku od konkurenata u trci za titulu, Crvene zvezde i Vojvodine, crno-bijeli nemaju probleme sa finansijama i u rukovodstvu.

"Partizan je stabilan klub, nemamo probleme sa kojima se suočavaju naši rivali. Uz to, prate nas dobri rezultati, imamo bodovnu prednost i pokazali smo najviše do sada", zaključio je Slaviša Jokanović.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC