• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov: Idemo u Evropu

Aleksandar Kolarov upisao se u enciklopediju rimskog derbija, pošto je u pobjedi Lacija nad Romom (4:2) postigao posljednji gol.

 Kolarov: Idemo u Evropu Izvor: MONDO

Kolarov je u haotičnoj završnici, poslije isključenja trojice fudbalera, pogotkom krunisao solo-prodor pri brojčanom stanju 10:9 za Lacio.

"Veoma sam srećan zbog ekipe i navijača. Od početka akcije sam vjerovao da mogu da postignem gol. Prošao sam pored nekoliko igrača Rome i šutirao desnom, mojom slabijom nogom. Na sreću, ušla je", izjavio je Kolarov.

"Nebeskoplavi" napredovali su do devetog mjesta i zaostaju pet bodova za šestoplasiranom Romom. Tačno toliko dijeli ih i od plasmana u Kup UEFA.

"Bila nam je veoma potrebna ova pobjeda. Poslije tri poraza zaredom sada možemo opet da krenemo ka vrhu. Mislim da smo jaka ekipa, da imamo mnogo srca i da možemo da izađemo u Evropu".

Povremeni reprezentativac Srbije istakao je da su "tenzije u derbiju normalna stvar", ali je njegov saigrač Goran Pandev optužio protivničke igrače da su u drugom poluvremenu "tražili incident".

Crveni karton prvi je dobio veteran Rome Kristijan Panući, a zatim su usljedila isključenja Matuzalema i Meksesa, pa "rezerviste" Lacija Iglija Tarea i trenera Rome Lućana Spaletija.

"Igrači Rome pokušali su da pretvore utakmicu u fizički obračun. Vjerovatno je bilo tako jer su bili nervozni i bjesni što gube. Šteta je što su takve stvari bacile igru u drugi plan, ali to je derbi", rekao je makedonski internacionalac.

Naravno, poslije utakmice je izvan Olimpijskog stadiona došlo do obračuna navijača dva kluba. Grupice su se tukle međusobno, ali i sa snagama policije. Završen je još jedan "derbi dela kapitale"...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC