• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Parker: Ma, ne idem, plaćaju me!

Južnoafrički fudbalski reprezentativac, napadač Crvene zvezde Bernard Parker demantovao je da je namjeravao da ode iz kluba i Beograda.

 Parker: Ma, ne idem, plaćaju me!  Izvor: MONDO

On je rekao da nisu tačne informacije da su ga čelnici kluba vratili sa beogradskog aerodroma.

U izjavi južnoafričkom on-line magazinu "KickOff.com", Parker je negirao da je sa Muhamedom Isahom spakovao kofere zbog neisplaćenih obaveza Zvezde i da je spriječen da ode prije polijetanja aviona.

"Bio sam iznenađen kada sam pročitao tu vijest. Zvali su me prijatelji iz Južne Afrike i pitali me da li je istina. Razočaran sam takvim informacijama, i tvrdnjama da od dolaska u Zvezdu nisam primio ni cent. Uživam ovde najbolji tretman i nijednom mi plata nije kasnila, zato me i čude takve informacije. Nije moje da komentarišem stanje u klubu, ali koliko je meni poznato postoji problem samo sa jednim igračem", tvrdi Parker.

Napadač "Bafana, Bafana" (nadimak reprezentacije Južne Afrike) kaže još da je došao u Evropu da bi postigao nešto značanije u karijeri i da vjeruje da je Crvena zvezda glavna stanica u tom njegovom cilju.

"Toplo sam dočekan i od čelnika kluba i od navijača i želim da im se odužim dobrim igrama", rekao je Parker.

Izjava Parkera, međutim, ne poklapa se sa informacijama gotovo svih beogradskih medija koji danima pišu o tome da uprava Zvezde kasni sa izmirivanjem obavezama prema igračima. I sportski direktor Zvezde Ilija Ivić potvrdio je kašnjenje. "Parker i Isah nisu došli na trening, ali su kasnije odradili samostalno. Kao i svi ostali igrači, dobili su obećanje od uprave da će uskoro biti izmirene sve obaveze prema njima", rekao je Ivić "Sportskom žurnalu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC