• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Benitez rizikuje, Pepe neće da se kocka

Menadžer Liverpula bi da stavi rovitog Džerarda u tim za revanš sa Čelsijem. Trener Barse ne misli da je sve gotovo.

 LŠ: Benitez rizikuje, Pepe neće da se kocka Izvor: MONDO

Sprema se još jedna velika bitka. Vojska Gusa Hidinka ima ogromnu prednost poslije prve borbe (3:1), a da li će joj to biti dovoljno da dobije rat ili će armija Rafe Beniteza uspjeti da se digne poput Feniksa iz pepela znaće se u utorak oko 22,30.

Ulog je ogroman - polufinale Lige šampiona i dvomeč sa Barselonom ukoliko se ne dogodi osmo svetsko čudo i Bajern ne demolira Katalonce.

Menadžer Liverpula Rafa Benitez je pred velikom dilemom. Kapiten Stiven Džerard je povredio prepone u subotu u meču sa Blekburnom i biće veliki rizik ubaciti ga u vatru protiv Čelsija.

"On je naš ključni igrač. Velika je razlika kad igramo sa i bez njega. Ako ga stavim u tim, postoji rizik da ću ga izgubiti na dvije nedjelje", nije Španac otkrio da li će utakmicu na Stamford bridžu početi sa kapitenom, ali je između redova poručio da će Džerard igrati.

Uprkos velikom zaostatku, u Liverpulu ne jenjava optimizam.

"Teško je Čelsiju dati tri gola, ali ako smo Mančesteru dali četiri... Sve je moguće. Najvažnije je da imamo samopouzdanje", kazao je Fernando Tores.

"Gus Hidink će tražiti od svojih igrača da daju bar jedan gol kako bi završili priču što će nama ostaviti prostor za napade", dodao je španski reprezentativac.

Do sada su Liverpul i Čelsi u Ligi šampiona igrali osam utakmica, dve u grupi i još tri dvomeča u nokaut fazi. Liverpul je dva puta prolazio dalje.

U Čelsiju se i dalje klanjaju Banetu Ivanoviću, tvorcu preokreta na Enfildu. Srpski reprezentativac je sa dva gola doveo "plavce" u vođstvo od 2:1, a kasnije je Didije Drogba samo uvećao kapital za revanš.

I dok je Liverpul napravio dobru uvertiru savladavši u prvenstvu Blekburn (4:0), igrači Čelsija su se poigrali živcima navijača. Iako su vodili protiv Boltona 4:0, na kraju je bilo 4:3.

Čelsi će u utorak uveče igrati bez stuba odbrane, Džona Terija, zbog žutih kartona.

GVARDIOLA (NE) VJERUJE U ČUDA

Šta treba da se dogodi, pa da Barselona ne prođe u polufinale Lige šampiona posle trijumfa od 4:0 nad Bajernom u prvom meču?

Vjerovatno niko nema odgovor na to pitanje, pa ni Bavarci.

Ipak, trener katalonskog giganta, Đozep Gvardiola, koji će revanš gledati sa tribina zbog isključenja na Nou Kampu, poziva na oprez.

"Fudbaleri Bajerna su sposobni da postignu četiri gola, pogotovo što im je ovaj put to obaveza. Ne vjerujem da su odustali od Lige šampiona. Očekujem da će prikazati dobru igru na svom stadionu i ukoliko budemo kalkulisali pobediće nas", rekao je Gvardiola.

Rafael Markes neće biti u sastavu gostiju zbog suspenzije.

"Pobjedom protiv Ajntrahta u prvenstvu donekle smo popravili utisak, ali ne potpuno. Čeka nas mnogo posla i turdićemo se da učinimo sve kako bismo se na pravi način oprostili od takmičenja u Ligi šampiona", rekao je trener Bajerna, Jirgen Klinsman.

Klinsman nema problema sa sastavom tima, jedino je neizvestan nastup štopera Danijela Van Bujtena.

Lusio i Filip Lam, koji su zbog povreda propustili prvu četvrtfinalnu utakmicu, vraćaju se u tim.

Četvrtfinale Lige šampiona

Utorak, 20.45

Bajern - Barselona, prvi meč 0:4
Čelsi - Liverpul 3:1

Sreda, 20.45

Porto - Mančester junajted 2:2
Arsenal - Viljareal 1:1

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC