• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović dobio otkaz u Bolonji

Siniša Mihajlović dobio je u utorak otkaz u Bolonji, poslije malo više od pet mjeseci provedenih na klupi tog tima.

 Mihajlović dobio otkaz u Bolonji  Izvor: MONDO

Saradnja je raskinuta poslije sastanka sa predsjednicom plavo-crvenih Frančeskom Menarini, a razlog su bila četiri uzastopna poraza u Seriji A i pad ispod crte, odnosno na pozicije koje vode u drugu ligu, sedam kola prije kraja šampionata.

Po svemu sudeći, posljednji poraz od Sijene na Renato D'Alari, od 4:1, bio je koban po Mihajlovića, iako je ima solidan start na klupi Bolonje i jedno vrijeme bio blizu bega iz opasne zone.

Nasljednik Mihajlovića biće Đuzepe Papadopulo, stručnjak koji je prošle sezone uveo Leće u Seriju A, a do danas je bio bez posla. Papadopulo je jedno vrijeme vodio i Lacio.

Papadopulo će debitovati protiv Torina, u meču koji bi mogao da odredi sudbinu Bolonjeza, jer je Torino prvi tim iznad crte, sa bodom više.

Bolonja, bar na papiru, ima najlakši raspored od svih timova, koji se nalaze u zoni ispadanja, ali predsjednica Menarini nije pružila šansu Mihajloviću da vodi ekipu u finišu sezone.

Mihajlović je 3. novembra dobio priliku da debituje kao samostalni trener, poslije perioda koji je proveo u Interu kao asistent Robertu Manćiniju, a Bolonja je u tom trenutku bila tim na začelju tabele.

Iako bez iskustva u samostalnom vođenju ekipe, nekadašnji fudbaler Intera, Lacija, Sampdorije, Rome, Crvene zvezde i Vojvodine, počeo je da bilježi dobre rezultate i na neko vrijeme pobjegao iz opasne zone, ali se ovog proljeća sa devet poraza iz 12 mečeva Bolonja vratila ispod crte.

On je bio neporažen na prvih sedam mečeva od kad je preuzeo Bolonju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC