• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hidink: Ako budemo ovakvi, razbiće nas Barsa!

Gus Hidink nije bio pretjerano zadovoljan poslije epske bitke sa Liverpulom (4:4), koja je Čelsi odvela u polufinale Lige šampiona na megdan Barsi.

 Hidink: Ako budemo ovakvi, razbiće nas Barsa! Izvor: MONDO

Holandski stručnjak smatra da protiv Barse, koja je do polufinala elitnog takmičenja stigla preko Bajerna (ukupnim rezultatom 5:1), neće proći nekažnjeno, ako njegovi izabranici budu ponavljali iste greške kao što su činili u dvoboju sa Liverpulom.

"Moramo da popravimo dosta stvari do utakmice sa katalonskim klubom", izjavio je Hidink poslije meča za infarkt u utorak uveče na "Stamford Bridžu". (POGLEDAJTE FOTOGALERIJU)

Gosti su vodili 2:0, Čelsi potom preokrenuo na 3:2, i kad su svi pomislili da su "plavci" ovjerili plasman u polufinale, ekipa Rafaela Beniteza se vratila i povela sa 4:3. Na sreću londonskog tima Frenk Lampard je u samom finišu razriješio sve dileme.

"Srce mi je lupalo kao ludo tokom meča. Sigurno od 160 do 180 otkucaja u minutu. Imao sam tokom karijere veliki broj dramatičnih mečeva, ali ovo je utakmica u kojoj su svi griješili, pa je bila toliko atraktivna sa mnogo pogodaka na obe strane. U jednom trenutku ste na vrhu, a već u narednom na samom dnu", rekao je Holanđanin.

Hidink je generalno zadovoljan plasmanom u narednu rundu Lige šampiona, ali ističe da Čelsi čeka teških 180 minuta protiv Barselone.

"Bio sam ljut na poluvremenu, jer nismo počeli onako kako smo planirali, dali smo ‘crvenima’ mnogo prostora u napadu, ali i izgubili mnogo duela na sredini terena. Tako ne smije da se igra protiv Barselone. Oni se najviše oslanjaju na napad, sa odličnim igračima, koji lako stvaraju višak prostora. Volim njihovu fudbalsku filozofiju, atraktivan i efikasan fudbal. Bojim se da neće biti dobro, ako budemo igrali kao protiv Liverpula", naglasio je Hidink.

Sa druge strane, menadžer Liverpula Rafa Benitez bio je ponosan na svoje igrače uprkos eliminaciji, rekavši da "priznaje samo jednu ili dvije greške".

"Pokazali smo karakter, kvalitet i stvarno mogu da budem ponosan na tim. Posebno sam impresioniran partijom Lukasa, koji je igrao umjesto povrijeđenog kapitena Stivena Džerarda. Bili smo jako, jako blizu plasmana u polufinale", rekao je španski stručnjak.

Benitez je dodao da nije bio zadovoljan suđenjem svog sunarodnjaka Luisa Medine Kantaleha.

"Kad igrate protiv sjajnog tima, kakav je Čelsi, plaćate najsitnije greške. Mi smo napadali, kontrolisali utakmicu, ali jedna ili dvije greške su presudile u korist londonske ekipe. Takođe, Katlaheho je previše sjekao igru, protiv nas je suđeno čak 29 prekršaja. Iako ne volim da komentarišem suđenje, mislim da je to bilo previše. Nismo prošli dalje, čestitao sam Gusu i poželio Čelsiju sve najbolje u nastavku takmičenja".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC