• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bingulac podnio ostavku u FSS

Potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije Zoran Bingulac podnio je u četvrtak neopozivu ostavku na tu i sve ostale funkcije koje je obavljao.

 Bingulac podnio ostavku u FSS Izvor: MONDO

Kako je naveo u ostavci upućenoj predsjedniku FSS Tomislavu Karadžiću, razlozi zbog kojih se odlučio na takav korak leže u tome što se, suprotno zahtjevima UEFA i domaće javnosti, "nije ozbiljno pristupilo rješavanju neprihvatljivih pojava - korupcije i mešetarenja u nekim našim klubovima, posebno zbog nespremnosti starih aktera koji jedni druge drže u vječitom šahu".

Nezadovoljstvo dosadašnjeg potpredsjednika FSS uzrokovali su i, kako je precizirao, "neprihvatljiv odnos FSS prema najboljem srpskom fudbalskom klubu Crvenoj zvezdi, nova i nepoželjna tendencija ka centralizaciji donošenja bitnih odluka sa mogućim dalekosežnim posljedicama, nepotreban uticaj politike na fudbalska dešavanja i pojava narušavanja teško stvorene pozitivne atmosfere i iskrenih međuljudskih odnosa".

"Našem selektoru Radomiru Antiću i najboljim fudbalerima, sada samo kao pripadnik milionske armije navijača, želim puno sreće na preostalom putu do, poslije Srbije, najljepše zemlje svijeta - Južnoafičke Republike", poručio je Bingulac.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC