• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Derbi bez publike, Javor u Humskoj

Utakmicama 26. kola nastavlja se takmičenje u Jelen Super ligi. Derbi će, pred praznim tribinama Marakane, odigrati Crvena zvezda i Vojvodina.

 SL: Derbi bez publike, Javor u Humskoj Izvor: MONDO

Crveno-bijeli su odlukom disciplinskih organa Zajednice Superligaša kažnjeni jednom utakmicom bez prisustva publike zbog toga što su njihovi navijači, poslije 136. "večitog derbija", zapalili više od 1.000 sedišta na stadionu Partizana.

Izabranici Čedomira Janevskog, koji zauzimaju drugo mjesto na tabeli, u poslednjem prvenstvenom meču pobijedili su Banat sa 3:0, a u srijedu i Smederevo (4:1) u četvrtfinalu Lav kupa Srbije.

Ekipa Vojvodine ima dva boda zaostatka za beogradskim crveno-bijelima, pošto je u prethodnom kolu kao domaćin izgubila od Partizana (2:0).

Novosađani su poslije tog meča protestovali jer su smatrali da ih je sudija Ninoslav Spasić oštetio. Nezadovoljstvo čelnika Vojvodine bilo je toliko da su najavili kako u znak protesta neće izaći na teren protiv, ali su ipak odustali od toga.

Vodeći Partizan, koji ima čak 14 bodova više od Zvezde, biće domaćin četvrtoplasiranom Javoru. Ivanjičani su jesenas u Humskoj 1 uspjeli da izvuku jedan bod (2:2). Ove sezone je na stadionu Partizana neporažen još samo Rad.

Ekipa Slaviše Jokanovića u srijedu se plasirala u polufinale Kupa, savladavši drugoligaša Hajduk iz Beograda rezultatom 4:0. Taj meč obilježio je prvi gol Brazilca Vašingtona za crno-bele na zvaničnim utakmicama, kao i povratak štopera Milovana Sikimića poslije šest mjeseci pauze.

Ekipa Rada, koja se odličnim partijama u prolećnom delu sezone popela na šesto mjesto na tabeli, na Banjici će dočekati Hajduk iz Kule.

U direktnom duelu za opstanak sastaće se Napredak - OFK Beograd, "fenjeraš" Banat domaćin je Jagodini, a Čukarički Borcu.

Sve utakmice 26. kola počinju zakazane su za subotu u 16 časova, osim utakmice Crvena zvezda - Vojvodina, koja počinje u 18.00.

TABELA: Partizan 59, Crvena zvezda 45, Vojvodina 43, Javor 40, Borac 32, Rad 30, Hajduk 30, Jagodina 28, OFK Beograd 28, Napredak 27, Čukarički 23, Banat 22 boda.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC