• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović ljulja Javor, hvali Vašingtona

Trener Partizana Slaviša Jokanović nazvao je Javor "dužnikom" svog tima, pošto je u jesenjem dijelu sezone odigrao 2:2 na stadionu u Humskoj ulici.

 Jokanović ljulja Javor, hvali Vašingtona Izvor: MONDO

Crno-bijeli su početkom prolećnog dijela sezone slavili minimalnu pobjedu u Ivanjici, a isto žele da urade pred svojim navijačima, u meču 26. kola Jelen Super lige.

"Riječ je o visokoj, iskusnoj i snažnoj ekipi. U prvom delu sezone su nam napravili mnogo problema u Humskoj, ali smo ih dobili u Ivanjici, u meču koji je bio veoma važan za nas", rekao je Jokanović novinarima u sportskom centru Teleoptik.

On je istakao da mu je drago što je Brazilac Vašington, u srijedu protiv Hajduka sa Liona, postigao prvi gol za crno-bijele na zvaničnoj utakmici.

"U analizi utakmica koje je Vašington odigrao ove sezone, sigurno ste primijetili da je imao veliki broj šansi. Važno je da je on pokušao kvalitetno da ih realizuje, ali su golmani uvijek dobro reagovali ili su bili promašaji za malo. Bitno je da je probio led, nadam se da će i njemu sada biti mnogo lakše".

Jokanović, čija ekipa ima 14 bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde, priznao je da već razmišlja o ljetnom prelaznom roku.

"U ovom momentu pravimo planove, ne samo za skoru budućnost, već i za prelazni rok, ali je ipak rano da govorimo o imenima. Prelazni rok traje do 31. avgusta, do tada može mnogo stvari da se dogodi. Nadam se da ćemo napraviti ekipu koja će moći da napadne Ligu šampiona".

Zbog promjene sistema takmičenja u evrokupovima, Partizan će - ako bude šampion Srbije - prvi meč u kvalifikacijama igrati već 14. jula. To bi Jokanoviću otežalo posao na pripremama.

"Biće to komplikovane pripreme... Teoretski bih mogao igračima da dam samo dve nedjelje odmora, a poslije toga će sezona da nam traje do decembra. Otežavajuća okolnost je i Evropsko prvenstvo za mlade. Igrači će da se vrate nekoliko dana pred prvu utakmicu u novoj sezoni", zaključio je Jokanović.

Utakmica između Partizana i Javora igra se u subotu od 16 časova.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC