• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi: Ja sam šokiran! Odgovoriću...

"Šokiram sam tim lažima! Kažu da sam potrošio 50 miliona evra, a Zvezda te pare nikada nije ni imala", rekao je bivši predsjednik FK Crvena zvezda.

 Piksi: Ja sam šokiran! Odgovoriću... Izvor: MONDO

Dragan Stojković Piksi, bivši predsjednik FK Crvena zvezda, označen je od strane aktuelne Uprave crveno-belih kao najveći krivac za katastrofalnu finansijsku situaciju i dug od 22,3 miliona evra.

Generalni sekretar Zvezde Saša Kozić okarakterisao je predsjednikovanje pete Zvezdine zvijezde, a sada trenera japanske Nagoje, kao "nedomaćinsko" i optužio Stojkovića da je potrošio 49 miliona evra u periodu u kojem je bio prvi čovjek kluba, od 2005. do 2007. godine.

Stojković je za teške optužbe saznao u Australiji, gdje sa Nagojom nastupa u azijskoj Ligi šampiona, a u telefonskoj izjavi za SOS kanal, rekao je:

"Šokiram sam tim lažima! Kažu da sam potrošio 50 miliona evra, a Zvezda te pare nikada nije ni imala... Takođe, tvrde da je moja plata bila 5.000 evra, a bila je oko 1.800 u dinarskoj protivvrijednosti... Moj stan u blizini "Marakane" dao sam treneru Zengi na korišćenje, nisam mu izdavao, a skoro sve odluke koje su donošene u to vrijeme bile su odluke Upravnog odbora, u kojem su bili skoro svi sadašnji članovi Uprave", poručio je Stojković i rekao da će mnogo više reći kada se bude vratio u Nagoju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC