• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIMERA: Madrid slavi Iguaina

Fudbaleri Reala bili su na pragu poraza protiv Hetafea, ali Argentinac Iguain spasio je "kraljeve" golom u sudijskoj nadoknadi za trijumf 3:2.

 PRIMERA: Madrid slavi Iguaina Izvor: MONDO

Real je tako prišao na tri boda Barseloni koja svoj meč 32. kola Primere igra u srijedu protiv Sevilje.

„Kraljevi“ su do trijumfa došli u infarkt završnici i to uz mnogo sreće, jer dva puta je manje poznatiji klub iz Madrida bacao veliki Real na koljena i imao penal za pobjedu.

Prvi šok na Santjago Bernabeu viđen je u devetom minutu kada je goste u vođstvo doveo Roberto Soldado, mladić koji je ponikao u Realu ali nikad tu nije dobio pravu priliku, ali Iguain je golom u finišu prvog dijela obezbijedio svom timu nešto mirniji odlazak na odmor.

U drugom dijelu igralo se na gol više, pa su se prilike smjenjivale na obje strane, a jednu od njih Urugvajac Albin pretvorio je u novo vođstvo gostiju u 63. minutu, ali slavlje navijača Hetafea trajao je samo dve minute.

Guti je još jednom pokazao svoje golgeterske sposobnosti matiravši iz slobodnog udarca Vladimira Stojkovića. Srpski reprezentativac koji se ustalio na golu Hetafea u par navrata je odlično reagovao odbranivši stopostotne prilike Iguainu i Huntelaru, ali ni to nije bilo dovoljno za bod protiv Reala.

Hetafe je imao i više od toga u ruci, ali Kaskerov nonšalatni pokušaj sa bijele tačke u 85. minuti završio je u rukama Kasiljasa. Kazna je stigla u drugom minutu sudijske nadoknade kada je Iguain svojim drugim golom na utakmici i 18. u Primeri obezbijedio trijumf i zadržao Real u šampionskoj trci.

Atletik Bilbao je trijumfovao u Numansiji 2:1 i zakucao istoimenog domaćina za samo dno tabele. Baskijci su gubili 1:0, ali su uspjeli da preokrenu golovima Tokera i Ljorenta, a u tom ih nije omelo ni isključenje Osija na samom početku meča.

Primera, 32. kolo:

Numansija - Atletik Bilbao 1:2
(Sicsme 10 - Tokero 30, Ljorente 48)

Real M. - Hetafe 3:2
(Iguain 45, Guti 85, Iguain 90+2 - Soldado 9, Albin 83)

Srijeda:
Deportivo - Almerija
Osasuna - Malaga
Betis - Valensija
Barselona - Sevilja

Četvrtak:
Hihon - Espanjol
Viljareal - Rekreativo
Majorka - Valjadolid
Rasing - Atletiko M.

TABELA: Barselona (-1) 78, Real Madrid 75, Sevilja (-1) 57, Valensija (-1) 52, Atletiko Madrid (-1) 49, Viljareal (-1) 49, Malaga (-1) 47, Deportivo La Korunja (-1) 46, Valjadolid (-1) 40, Almerija (-1) 37, Betis (-1) 37, Atletik Bilbao 37, Rasing Santander (-1) 36, Majorka (-1) 36, Osasuna (-1) 35, Hetafe 34, Sporting Hihon (-1) 33, Rekreativo Uelva (-1) 30, Espanjol (-1) 29, Numansija 28.
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC