• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aršavin: Biću još bolji!

Iako je postigao četiri gola Liverpulu, napadač Arsenala Andrej Aršavin tvrdi da još nije pokazao svoje najviše domete!

 Aršavin: Biću još bolji! Izvor: MONDO

Ruski reprezentativac maestralno je u utorak uveče odigrao utakmicu na "Enfildu" i sa četiri projektila u mreži Pepea Reine pokazao zašto je na njegovom dolasku iz Zenita insistirao menadžer "tobdžija" Arsen Venger.

"Ne mislim da sam se potpuno naviknuo na igru Arsenala, jer sam bio prosječan u prvom poluvremenu. Izuzev u samom finišu kad sam prvi put pogodio gol Liverpula. Teško je u novom klubu, ali trudim se. Treba mi još vremena", rekao je Aršavin nakon utakmice.

Prema njegovim riječima, obzirom da je stigao u novu sredinu, progurao je najteži početak i obećao da će biti mnogo bolji u nastavku sezone.

"Do sada sam u karijeri dva puta postigao ‘het-trik’, a sad mi se posrećilo da četiri puta pogodim mrežu. Odlično se osjećam zbog toga, ali sam razočaran jer nismo uspjeli da osvojimo sva tri boda. Obe ekipe su željele pobjedu, šta da kažem, bila je to odlična utakmica. U jednom trenutku sam pomislio da igramo košarku".

Menadžer Arsenala nije krio oduševljenje ruskim centarforom, za čiji je transfer početkom sezone izdvojio 15 miliona funti.

"Bio je sjajan. Poslije nešto slabijeg prvog, eksplodirao je u drugom poluvremenu. Uživao sam u gledanju utakmice. Andrej posjeduje snažan karakter i pobjednički mentalitet", rekao je Venger.

Aršavin je od 2000. godine odigrao 238 utakmica za klub iz Sankt Petersburga i postigao 51 gol, dok je u dresu selekcije Rusije upisao 41 nastup i 15 pogodaka.

Reakcije iz tabora Liverpula pročitajte OVDJE

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC