• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljupko o Albaniji: Nisam nezainteresovan

"Drago što se u toj zemlji cijeni moj rad", kaže Petrović povodom vijesti o eventualnom angažmanu na mjestu selektora Albanije.

 Ljupko o Albaniji: Nisam nezainteresovan Izvor: MONDO

Srpski fudbalski trener Ljupko Petrović izjavio je da ga je menadžer upoznao sa interesovanjem čelnika Albanskog fudbalskog saveza (AFS) da u narednom periodu bude na čelu nacionalnog tima te zemlje.

"Albanci su nedavno, zbog loših rezultata u kvalifikacijama za šampionat svijeta u Južnoj Africi, smijenili Holanđanina Arija Hana i sada žele da im na klupi sjedi stručnjak koji može da uradi dobar posao sa lošom reprezentacijom", naveo je Petrović.

Nekadašnji trener Crvene zvezde, sa kojom je postao prvak Evrope i mnogih drugih klubova našalio se rekavši da njihov zahtjev može da ispuni i aktuelni selektor Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević, koji sa "prosječnim timom postiže uspjehe".

"U ovom trenutku nemam zvaničnih kontakata sa albanskim fudbalskim funkcionerima, ali mogu da kažem da mi je drago što se u toj zemlji cijeni moj rad", naveo je on i dodao da "nije nezainteresovan za nove izazove".

Petrović je najavio mogući dolazak predstavnika AFS sljedeće sedmice u Beograd na pregovore o uslovima njegovog postavljenja na mjesto selektora najboljih albanskih fudbalera.

Prištinski dnevnik "Koha ditore" prenio je u četvrtak pisanje albanskih medija, koji tvrde da je Ljupko Petrović najozbiljniji kandidat za selektora fudbalske reprezentacije Albanije.

Pod naslovom "Srbin Petrović, kandidat za trenera Albanije", "Koha ditore" prenosi pisanje "Sportexpressa" iz Tirane prema čijim saznanjima će bivši trener Crvene zvezde naslijediti smenjenog Holanđanina Arija Hana na mjestu selektora albanskog nacionalnog tima.

Prema navodima lista iz Tirane, predsjednik Albanskog fudbalskog saveza (AFS) Armend Duka preferira da selektor reprezentacije te zemlje bude balkanski trener, a kao najveći kandidati pominje se Petrović.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC