• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Javor pita Partizan: Zašto vam smeta istina?

Nastavljeno je medijsko verbalno prepucavanje Partizana i Javora poslije sporne sudijske u njihovom nedavnom meču.

 Javor pita Partizan: Zašto vam smeta istina? Izvor: MONDO

Klubu iz Ivanjice tada nije priznat gol, a meč su dobili crno-bijeli 1:0.

"Nogu" je povukao potpredsjednik Javora Dragomir Lazović koji je poslije tog spornog trenutka ocijenio da je "cijelo prvenstvo neregularno" i istakao da mu "nije jasno zašto je Partizanu potrebna pomoć sudija kad je već obezbijedio titulu", a odgovorio je predsjednik kluba iz Humske Dragan Đurić ocijenivši da se vodi kampanja "pljunite na Partizan" i zatražio je od svog kolege iz Javora Duška Sekulića da se ogradi od istupa svog saradnika.

Umjesto ograđivanja od izjave, stigao je odgovor iz Javora na adresu kluba iz Humske. U otvorenom pismu, Javor je upitao predsjednika Partizana "zašto mu toliko smeta istina" kada su i igrači i trener Partizana poslije meča priznali da je gol postignut, odnosno da je lopta prešla crtu.

"Ne želimo da polemišemo preko medija, pogotovo ne sa klubom kakav je Partizan, koji izuzetno poštujemo i smatramo ga istinskim brendom srpskog fudbala, kao i Crvenu zvezdu i Vojvodinu...Od osnivanja, 1912. godine Javor je uvijek bio za sportsko nadmetanje i borbu za što kvalitetniji fudbal i zato smatramo da je i naše reagovanje bilo usmjereno ka tom cilju - ozdravljenja srpskog fudbala", navodi se u pismu, koje je potpisao predsjednik Javora Sekulić.

Doskorašnji član Upravnog odbora Crvene zvezde istakao je i da reagovanje Javora nije ni na koji način trebalo shvatiti kao uvredu na račun Partizana, već kao ukazivanje na "besprizornu" sudijsku odluku kojom je klub iz Ivanjice oštećen.

Takođe, Sekulić tvrdi da je klupa Partizana vršila pritisak na igrače Javora u poluvremenu.

Naš klub je za vas možda periferan, ali za nas u Ivanjici je istinska vrijednost. Ovakvim istupanjem želimo samo da doprinesemo ozdravljenju srpskog fudbala i uvijek ćemo reagovati iskrenim argumentima bez obzira na to koji klub bio u pitanju, poručio je Sekulić čelniku Partizana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC