• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pepe: Ne igra mi se više fudbal

Defanzivac madridskog Reala izjavio je da razmišlja o povlačenju iz fudbala nakon incidenta koji je priredio na utakmici sa Hetafeom u utorak.

 Pepe: Ne igra mi se više fudbal Izvor: MONDO

Kod rezultata 2:2, portugalski štoper je gurnuo Fransiska Kaskera, vezista Hetafea je pao u šesnaestarcu domaćina, a Pepe je nastavio da ga šutira. U kasnije nastaloj gužvi udario je i Huana Albina, i naravno dobio crveni karton.

Golman Reala Iker Kasiljas jedva je izbacio sa terena pobješnjelog Pepa koji je vikao: "Svi ste vi kurvini sinovi".

Pepe se odmah poslije meča izvinio za svoj postupak zbog kojeg bi trebao biti oštro kažnjen od strane kluba i španske fudbalske federacije, ali sve ovo ga je pogodilo i više nego što se očekivalo, pa bi 26-godišnji fudbaler čak mogao i okončati karijeru.

“Ovo su najgori dani u mom životu. Nemam želju da ponovo igram fudbal. Gledao sam snimak incidenta i nisam mogao da se prepoznam. Izgubio sam kontrolu i poludio, a to nisam ja”, rekao je Pepe u intervjuu za špansku “Marku”.

“Najgora kazna mi je ovo kroz šta sada prolazim. Ukoliko ne budem mogao da se vratim na terenm, pokušaću da radim nešto drugo”, istakao je Portugalac.

Kapiten Hetafea Čavi Kaskero oprostio mu je zbog ovog napada, ali je istakao da svejedno očekuje oštru kaznu za Portugalca.

"Opraštam Pepeu, ali to ne mijenja činjenicu da je on napravio vrlo ružan potez. Zato i očekujem rigoroznu kaznu", rekao je Kaskero za portugalski dnevnik "Koreio De Manja".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC