• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaka pregovara sa Mančester junajtedom!?

Brazilac Kaka izgleda da će se ipak preseliti na Ostrvo.

 Kaka pregovara sa Mančester junajtedom!? Izvor: MONDO

Prema pisanju ostvskih medija, njegovi predstavnici počeli su pregovore sa šampionom Engleske Mančester junajtedom, a Kaka, navodno, želi da igra u jednom od najvećih evropskih klubova.

Londonski "San" (The Sun) objavio je da je na sto stavljena ponuda od gotovo 40 miliona evra, a izvoir blizak Brazilcu izjavio je da je sastanak bio "veoma pozitivan, mada još ništa nije dogovoreno".

"Kaka želi petogodišnji ugovor i nedeljnu platu od 135.000 funti. On želi da pređe u Mančester junajted, a njegov novčani zahtjev ne prevazilazi uobičajene plate u ekipi Aleksa Fergusona", rekao je ivor blizak Kaki.

Fudbaler Milana bio je povezivan i sa Mančester sitijem, a koketirao je i sa madridskim Realom.

"U Mančesteru igraju sjajni igrači poput Rajana Gigsa, Pola Skolsa i posebno Vejn Runi. Jedan od mojih najboljih prijatelja, Anderson, takođe je tamo. Kako bih mogao da odbijem takvu ponudu i kažem ne? Oni su engleski i evropski prvaci i to je sjajno", navodno je izjavio 27- godišnji Kaka jednom prilikom.

Pitanje je kako će Mančester junajted pronaći toliki novac, osim ako ovog ljeta ne proda Kristijana Ronalda, a poznato je da je on odavno želja madridskog Reala.

Uz pregovore sa predstavnicima Kake, uprava Mančestera ima pune ruke posla. Naime, Vejnu Runiju je ponuđen produžetak ugovora, prema kojem bi mu nedeljna plata bila povećana za 25.000 funti.

Runi je došao u Mančester 2004. godine iz Evertona i nedeljno zarađuje 100.000 funti. Njegov tekući ugovor sa "đavolima" ističe za dvije godine, pa uprava Mančestera želi da se obezbjedi na vrijeme i tradicionalno ne dopušta svojim glavnim igračima da uđu u posljednje dvije godine ugovora bez pregovora oko produžetka.

List "San" piše da će Runiju biti ponuđen šestogodišnji ugovor, prema kojem bi zarađivao 125.000 funti nedeljno, čime bi se izjednačio sa najplaćenijim igračima - Riom Ferdinandom i Kristijanom Ronaldom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC