• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavila se titula, a sada - napad na Kup!

Tomić: "Ne mogu da govorim". Gavrančić: "Zbog ovoga sam došao". Đorđević: "A, sada po Kup". Moreira: "Grobari, biće još bolje tada!"

 Slavila se titula, a sada - napad na Kup! Izvor: MONDO

Promukli od pjevanja sa navijačima, fudbaleri Partizana sijali su od sreće poslije pobjede nad OFK Beogradom (4:1), kojom su potvrdili ono što se već znalo - odbranjena je titula, 21. u klupskoj istoriji.

Pred novinare su izašli maltene polugoli, jer su im navijači poskidali sve što su mogli, a marketing kluba potrudio se da napravi specijalne majice sa brojem 21, stilizovan imenima igrača i članova stručnog štaba (u prodaji u Crno-bijelim buticima od ponedeljka).

"Ne mogu da govorim", bilo je prvo što je mladi Nemanja Tomić rekao novinarima.

"Presrećan sam, ovo mi je prva titula sa Partizanom. Pokazali smo u cijeloj sezoni ko smo i šta smo, a nadam se da ćemo odbraniti i Kup".

ĐORĐEVIĆ: GENERACIJA BEZ KOMPLEKSA

Kapiten Nenad Đorđević rekao je da je ispunjen cilj zacrtan uoči sezone.

"Ovo je veliki dan za sve nas, za klub, igrače, stručni štab, navijače. Najbolja smo ekipa u Srbiji i to smo pokazali. Ova generacija nema komplekse, a sada treba još treba da odbranimo i trofej u Kupu".

Portugalac Moreira, koji je nedavno produžio ugovor sa Partizanom do 2012. godine, ima stopostotni učinak. Druga sezona i druga titula.

"Ovo je stvarno fenomenalan osjećaj. Zaslužili smo i ovu titulu, a biće sve još bolje ako isto ovo ponovimo u kupu. Tada će slika biti kompletna", rekao je popularni "dr Mo", koji je bio zadivljen atmosferom na stadionu.

GAVRANČIĆ: ZBOG OVOGA SAM DOŠAO

Centralna figura u prazničnoj atmosferi na stadionu u Humskoj bio je golman Mladen Božović. Oborio je rekord u nesavladivosti u srpskom fudbalu, a on je samo skromno prokomentarisao:

"Predivan osjećaj".

Goran Gavrančić, jedan od stubova odbrane, koja je doprinijela da Božović ostane nesavladan 916 minuta, rekao je da su svi bili pod utiskom proslave u svlačionici, dan pred meč sa OFK Beogradom.

"Zbog ovoga sam došao u Partizan. Svi smo se trudili da pomognemo Bonji (Božoviću), a kada je rekord oboren malo smo se opustili i otvorili vrata".

Reprezentativac Ivan Obradović odigrao je sjajnu sezonu. Vjerovatno poslednju u dresu Partizana, jer ga žele veliki evropski klubovi.

"Vidjećemo da li ću otići na ljeto, ponuda ima. Počinjem polako da razmišljam o tome. Dosta sam dao Partizanu, ali i on meni. Ipak, ako odem, u srcu će mi ostati Partizan. U životu se može voljeti samo jedan klub, a ja volim Partizan. Gdje god da odem nigdje neću imati ovakav osjećaj kao ovde".

Trener Slaviša Jokanović je čestitao svim navijačima osvajanje 21. titule. Neobično je za njega, ali je skoro cijelu utakmicu protiv OFK Beograda presjedio na klupi. Uobičajeno je da iz restriktivnog prostora komanduje igračima.

"Bilo mi je zima", pojasnio je Jokanović i nastavio:

"Igrači su u utakmicu ušli sa velikom željom i nisam imao šta da im kažem. A i da jesam, ne bi me čuli od pjesme navijača", predočio je Slaviša Jokanović.

(R. Jakšić, P. Vujić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC