• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije pozvale državu da pomogne

Navijači Crvene zvezde ne priznaju tročlanu komisiju koja rukovodi klubom i traže pomoć države u rješavanju situacije u klubu.

 Delije pozvale državu da pomogne Izvor: MONDO

Navijači Crvene zvezde "Delije" izdali su saopštenje u srijedu u kome, između ostalog, navode da ne priznaju tročlanu komisiju koja rukovodi klubom i da je termin održavanja Skupštine neprihvatljiv i pozivaju državu da pomogne kljubu iz Ljutice Bogdana.

"Trojica članova UO koji su se samoizabrali da sprovedu proceduru za izbor novog rukovodstva - za navijače su potpuno neprihvatljivi! Njihov dosadašnji angažman u klubu im ne daje kredibilitet za tako važan zadatak!

Takođe je neprihvatljiv termin za održavanje Skupštine. Mi smatramo da sjednica najvišeg organa kluba mora biti održana najkasnije do polovine maja kako ne bi izgubili još jednu sezonu!

Vanrednoj Skupštini predložićemo izbor privremene Uprave koja bi sredila stanje u klubu, uvela mjere štednje i pripremila teren za izbor novog rukovodstva kada se za to budu stekli uslovi.

Od tog trenutka mi, kao navijači, ćemo se isključivo baviti realizacijom akcije 'Dobro znaj da uvek tu sam JA!' prikupljanja članarina i na svoj način finansijski pomoći voljenom klubu.

U isto vrijeme, pozivamo
1. Državu - da se aktivno angažuje u cilju spasavanja kluba koji je stub srpskog sporta i nacionalna vrijednost!
2. Sponzore - da od sljedeće sezone sponzorišu klub i na jedini ispravan način daju svoj doprinos ozdravljenju kluba!
3. Dosadašnje sponzore - da nastave da pomažu klub u mjeri u kojoj je to moguće i da obnove sponzorstva koja su volšebno prestala juna 2008. godine!
4. Navijače, bivše i sadašnje igrače i sve kojima je zvezda u srcu na sabornost i kooperativnost, a u isto vrijeme i na još snažniju podršku svom klubu u cilju zajedničkog stvaranja nove budućnosti Crvene zvezde", stoji u saopštenju koje su potpisale Delije Sever uz slogan "Za korenite promjene, za novi početak, za veliku Crvenu zvezdu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC