• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nijemci u redu za Dijaru

Menadžer Edvin Kurtagić kaže da su Hofenhajm i Borusija iz Menhengladbaha najozbiljniji u namjeri da kupe Partizanovog Senegalca.

 Nijemci u redu za Dijaru Izvor: MONDO

Lamin Dijara hoće da ide iz Partizana kako bi zaradio. S druge strane, u Humskoj 1 tvrde da predstojećeg ljeta neće prodati najbolje igrače, među koje spada i Senegalac.

Situacija je za sada neizvjesna, a Dijarin menadžer Edvin Kurtagić je u razgovoru za "Sport" objelodanio da je sa direktorom Partizana Ivanom Tomićem i potpredsjednikom Gordanom Petrićem vodio korektan razgovor na temu odlaska njegovog igrača.

"Tomić i Petrić su se ponijeli baš drugarski prema Laminu. Sigurno je da će takvih susreta još biti", rekao je Kurtagić.

I menadžeru je jasno da crno-bijeli imaju jak adut u zadržavanju najboljeg strijelca Superlige - nedavno produženi ugovor.

"Volio bi on da igra sa Partizanom u Ligi šampiona, ali bi odlaskom u inostranstvo riješio životne probleme. Koliko je dao crno-bijelima, mogu slobodno da kažem da igra za minimalne uslove. Daleko od toga da je među najplaćenijim igračima Partizana", dodao je Kurtagić.

"Pošto Dijaru dobro poznajem, ne znam koliko bi za Partizan bilo dobro da ga po svaku cijenu zadrži, jer kada fudbaler izgubi motiv, to nije dobro ni za njega ni za klub".

Kurtagić tvrdi i da već ima konkretnih ponuda za tamnoputog napadača.

"Najozbiljnije su od Hofenhajma i Borusije iz Menhengladbaha. Nijemci hoće Dijaru, Dijara hoće u Njemačku", za Kurtagića je sve jasno.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC