• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ (poluvrijeme): Arsenal - Mančester 0:2

London je evropska metropola koja nema evropskog fudbalskog prvaka. Arsenal mu je ove godine neće donijeti.

 LŠ (poluvrijeme): Arsenal - Mančester 0:2  Izvor: MONDO

Poslije prvih 45 minuta revanš meča polufinala LIge šampiona, Mančester junajted vodi protiv Arsenala 2:0 i ima ogromnu prednost s obzirom na to da je prvi meč, takođe završen u korist engleskog šampiona - 1:0.

Doduše, Londonci se nadaju da bi Čelsi mogao da preskoči Barselonu u revanšu, ali s obzirom na "vanzemaljsku" predstavu Katalonaca protiv madridskog Reala u Primeri, teško je u to povjerovati.

Velelepni stadion "Emirati" ispunjen je do posljednjeg mjesta. Nadali su se navijači Arsenala da će njihovi ljubimci zaustaviti Aleksa Fergusona, Kristijana Ronalda, Nemanju Vidića...Istakli su i transparent: "Keep the faith" (Verujte!).

Ali, poslije desetak minuta "Emirati" su zanijemili. Mančester je lagano poveo 2:0 i to poslije dva kiksa odbrane "tobdžija".

Na isteku sedmog minuta, Ronaldo je krenuo po desnoj strani, zavrnuo je u šesnaesterac, mladi defanzivac Arsenala Kiron Gibs se okliznuo, a uporni Đi Sun Park nije propustio poklon - 1:0.

Srca navijača Arsenala nisu se još ni smirila od ubrzanog lupanja, a Ronaldo im je ponovo podigao pritisak. U 11. minutu dosuđen je bezazleni prekršaj na oko 25 metara od gola Almunije. "Sedmica" Mančestera je lukavo šutirao i uhvatio Almuniju na spavanju! A upravo je Almunija bio najbolji igrač Arsenala na Old Trafordu. To je fudbal.

Skamenjeno lice Arsena Vengera i tuga na licima navijača Arsenala bili su dovoljan komentar. Utakmica je završena, prije nego što je i počela.

Mančester je poslije prvih 45 minuta revanša stao u red za bukiranje leta za finale u Rimu 27. maja. Čuda se u fudbalu događaju, ali večeras teško.

Timovi:

ARSENAL: Almunia, Sanja, Gibs, Ture, Fabregas, Nasri, Van Persi, Volkot, Song, Đuru, Adebajor.

MANČESTERr: Van der Sar, Evra, O' Šej, Vidić, Ferdinand, Flečer, Kerik, Ronaldo, Anderson, Runi, Park.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC