• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mediji: Blažević preuzima Srbiju poslije SP?!

Miroslav Ćiro Blažević bi nakon SP 2010. mogao da sjedne na klupu fudbalske reprezentacije Srbije, potvrdio je hrvatski stručnjak "Jutarnjem listu".

 Mediji: Blažević preuzima Srbiju poslije SP?! Izvor: MONDO


Zagrebački dnevnik je tu informaciju dobio iz "dobro obaviještenih izvora iz Beograda, a nakon toga je potvrdio i neovisni izvor iz Zagreba".

"Vijest je uistinu izgledala senzacionalno, na prvi pogled gotovo neostvariva. Ali izvori su tvrdili da su čelnici Srpskog nogometnog saveza 's trenerom svih trenera' već uspostavili kontakt", tvrdi zagrebački dnevnik.

"Srbi me žele za izbornika! Dobio sam dovoljno jasne signale s Terazija. Velika je to čast, znak da je Ćiro svuda dobrodošao", potvrdio je Blažević zagrebačkom dnevniku u telefonskom razgovoru, dok je ispijao kafu u sarajevskom hotelu Evropa.

Selektorski posao u srpskoj reprezentaciji vrlo dobro obavlja Radomir Antić, ali je navodno poput Slavena Bilića najavio odlazak nakon Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.

"Naglasite da je Antić vrhunski izbornik, sjajan trener, ali nakon SP se izgleda vraća u Španjolsku, pa su se na Terazijama sjetili mene. Moram kazati da je to moja velika satisfakcija. U Hrvatskoj ste me proglasili starim, a vidite da sam još uvijek u igri", rekao je Ćira.

Na pitanje hoće li prihvatiti poziv ili "jasne signale" s Terazija, on je najpre rekao: "Kad je život u pitanju, ja sam već u sudačkoj nadoknadi. Ali, nisam još u zadnjoj minuti".

"Realno, teško da će doći do realizacije. No, ponavljam, to je veliko zadovoljstvo, priznanje mom trenerskom opusu, mom radu. Eh, da sam malo mlađi! Ali tko zna bi li me onda htjeli", kazao je Blažević.

"Sine, sad je najvažnije da uspijem s Bosnom i Hercegovinom. Ne daju mene moji Bosanci! Sad, kad to procuri, nastat će pravi šou... Kad sam došao za bosanskog izbornika, ujedinio sam BiH, sad bih ujedinio Jugoslaviju, ha, ha, ha", našalio se na kraju Ćira.

(Fonet/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC