• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus zove Spaletija?

Trener Rome Lućano Spaleti prvi je pik među članovima uprave Juventusa da narednog ljeta naslijedi Klaudija Ranijerija..

 Juventus zove Spaletija?  Izvor: MONDO

Juve je u seriji od pet mečeva u kalču bez pobjede i pao je sa drugog na treće mjesto, iza Intera i Milana.

Prije Spaletija, predsjednik "Stare dame" Đovani Đilji i njegovi prvi saradnici pokušali su da nagovore svog bivšeg trenera i aktuelnog selektora Italije Marčela Lipija da se vrati u Torino, ali je on to odbio.

Od tog trenutka, za Ranijerijevog nasljednika konkuriše nekoliko trenera, među kojima su favoriti Spaleti i bivši kapiten Juventusa, a sada trener Barija, Antonio Konte.

Jedan od najuticajnijih ljudi u Juventusu, Džon Elkan, unuk "oca" kluba pokojnog Đanija Anjelija, zalaže se za to da Spaleti bude novi trener tima i da crno-bijeli u budućnosti igraju ofanzivan fudbal kao što to Roma čini.

Uz to, Spaleti ima i bogato iskustvo nastupa u Ligi šampiona i zbog toga je među favoritima za klupu Milana, ukoliko uprava rosonera odluči da otpusti Karla Anćelotija ovog ljeta. Na kraju, Spaleti je čovjek koji ne žudi za strancima, već pruža priliku prije svega italijanskim igračima, što je nekada bila najveća snaga Juventusa.

Igrali su Italijani i mnogo, mnogo dobri igrači iz inostranstva (Nedved, Zidan, Davids, Trezege, itd).

Spaletiju ove sezone ne ide sa Romom, poslije očajnog starta, "vučica" je u jednom navratu bila blizu četvrtog mjesta, ali je onda novom serijom neuspjeha ostala zakucana na šestom mjestu, četiri kola prije kraja i teško da će Rimljani naredne sezone gledati Ligu šampiona.

Bez obzira na to, ovaj stručnjak smatran je za jednog od najsnažnijih umova italijanskog fudbala i kao takav, interesantan je najvećim klubovima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC