• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić ostaje, Mančester dobio indijske sponzore

Nemanja Vidić ostaće u Mančester junajtedu, potvrdio Srbinov menadžer Silvano Martina. "Đavole" od petka sponzorišu Indijci.

 Vidić ostaje, Mančester dobio indijske sponzore Izvor: MONDO

"U engleskim i španskim novinama čitam neke stvari koje ne zaslužuju komentar. Samo ću reći da Vidić sa Mančester junajtedom ima ugovor na još tri godine", rekao je Martina za italijanski sajt "Tuttomercatoweb".

Mediji su ranije ove nedelje izvijestili da će Vidić na ljeto napustiti Mančester zato što je njegova žena Ana navodno nesrećna životom u Engleskoj, pa je željela da se preseli u neku mediteransku zemlju.

Najveće interesovanje za novonastalu situaciju navodno je pokazala Barselona, koja je bila spremna da plati koliko god Mančester bude tražio za dvadesetsedmogodišnjeg štopera reprezentacije Srbije.

Pored činjeinice da će Vidić ostati stub odbrane, u taboru "crvenih đavola" vlada zadovoljstvo i zbog potpisivanja novog sponzorskog ugovora.

Aktuelni evropski i svjetski prvak parafirao je petogodišnji ugovor vrijedan 10 miliona funti sa indijskom kompanijom Ertel (Airtel) koja se bavi telekomunikacijama.

"Ovo partnerstvo predstavlja snagu kluba. Indija je područje koje ima veliki komercijalni potencijal. Na sve smo mislili, neki poslovi su nam uspjeli a neki nisu", rekao je izvršni direktor Junajteda Dejvid Gil.

Korisnici Ertelovih usluga širom Indije i Šri Lanke, u kojima je kriket nacionalni sport, sada će imati pristup Junajtedu, uključujući praćenje mečeva i intervjua.

"Popularnost fudbala se ubrzano razvija i nadam se da će uskoro jedan mladi indijski fudbaler igrati u dresu Mančester junajteda", rekao je menadžer Aleks Ferguson.

Čelnici Mančester junajteda još traže sponzora za reklamu na dresovima, pošto ugovor sa osiguravajućom kompanijom "AIG" ističe od sezone 2010-2011.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC