• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hjuz: Nismo zainteresovani za Raula

Menadžer Mančester sitija Mark Hjuz negirao da je zainteresovan za dovođenje kapitena Real Madrida Raula.

 Hjuz: Nismo zainteresovani za Raula Izvor: MONDO

"Mediji nas svake nedelje povezuju sa mnogobrojnim igračima. Mislim da je priča o Raulu došla iz Španije, a ne iz Engleske", rekao je Hjuz za Skaj Sports.

Hjuz je dodao da čelnici kluba uveliko planiraju transfere, ali da se niko u Sitiju neće zadovoljiti dovođenjem nekvalitetnih fudbalera.

"Želimo da dovedemo igrače koji će se dobro ukopiti sa kvalitetnim fudbalerima u Sitiju. Želimo da pojačamo određenje pozicije u timu i to ćemo uraditi angažovanjem najboljih igrača. Ako nam dobri fudbaleri ne budu dostupni, nećemo se zadovoljiti osrednjim", dodao je on.

Mančester siti se smatra jednim od najbogatijih klubova na svijetu. Klub je 1. septembra prošle godine preuzela investiciona kompanija iz Abu Dabija za, navodno, 200 miliona funti.

Čelnici Sitija su u poslednjim minutima prelaznog roka, 1. septembra 2008. godine iz Real Madrida doveli Brazilca Robinja za 32,5 miliona finti, što je rekordni transfer u Velikoj Britaniji.

Fudbaleri Mančester sitija nisu ostvarili očekivane rezultate ove sezone, trenutno zauzimaju osmo mjesto u Premijer ligi sa 47 bodova.

Engleski tim je ove sezone stigao do četvrtfinala Kupa UEFA, ali ga je iz evropskog takmičenja eliminisao Hamburg, ukupnim rezultatom 4:3.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC