• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Silovita Voša, rasizam na Brdu

Silovita Vojvodina, pobjeda Rada, ali i rasizam njegovih navijača obilježili su prve utakmice 30. kola Jelen Superlige Srbije.

 SL: Silovita Voša, rasizam na Brdu Izvor: MONDO

Vojvodina je deklasirala OFK Beograd 5:1 i čvrsto drži drugu poziciju na tabeli. Mladi tim sa Karaburme došao je u Novi Sad da se nadigrava, nije ni imao izbora, jer mu gori pod nogama, ali Vojvodina je znalački kažnjavala propuste i greške u odbrani "romantičara".

Meč je obilježio Dragan Mrđa, trostruki strijelac i sada se izjednačio na drugom mjestu na listi najboljih strijelaca šampionata sa ukupno 12 golova.

Javor je dugo vodio protiv komšija iz Čačka, ali je Borac uspio da izbori remi glom Stojčeva šest minuta prije kraja meča. Javor je tako propustio priliku da ostane u igri za plasman u Kup UEFA.

Meč na Banovom brdu, između komšija Čukaričkog i Rada bio je bitan za obe ekipe, a srećniji su teren napustili "građevinari", koji su osvojili cio plen. Golom Dalibora Mitrovića u 76. minutu Rad je pobijedio Čukarički, ali je Mitrović morao odmah da napusti igru, jer je u razmaku od desetak sekundi dobio dva žuta kartona - najprije zbog skidanja dresa prilikom radovanja, a zatim i zbog prigovora sudiji.

Navijači Rada glasno su bodrili svoj tim, ali su ponovo imali rasističke ispade. Na meti United Force bio je napadač Čukaričkog Judžin Sepuja, koga su vrijeđali na rasnoj osnovi zbog čega je meč bio prekinut, pa je nastavljen nakon što su navijači upozoreni da to više ne čine.

REZULTATI 30. kola:

Vojvodina - OFK Beograd 6:1 (2:0)
/Tadić 14' (p), Tumbasević 44, Mrđa 48' i 70' (p), 90', Lazetić 50' - Jevtić 66'/

Javor - Borac 1:1 (1:0)
/Trifunović 27' - Stojčev 84'/

Čukarički - Rad 0:1 (0:0)
/Mitrović 76'/

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC