• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Herez neće Tariba

Nekadašnji as Partizana i nigerijske reprezentacije bezuspešno pokušava da pronađe novi klub.

 Herez neće Tariba Izvor: MONDO

Lotar Mateus i Taribo Vest, dva fudbalska imena čije pominjanje uvek probudi osmehe na licima navijača Partizana, nisu imali puno sreće i profesionalnih uspeha otkako su pre četiri godine napustili tabor crno-belih.

Nigerijski veteran, koji krajem marta puni 34 godine, pre nekoliko dana je izjavio kako se nada da će vratiti karijeru na pravi put potpisivanjem ugovora sa španskim drugoligašem Herezom.

Međutim, taj klub je saopštio da o svemu nema pojma.

"Nisam čuo ništa u vezi sa angažovanjem Vesta, tako da nemam šta da vam kažem. Priča mi zvuči krajnje čudno... Koliko sam upoznat, klub nije razmišljao da ga potpiše ni sada, ni za sledeću sezonu", izjavio je portparol Hereza Pako Garsija.

Nigerijski mediji objavili su da će Vest u Španiji imati nedeljnu platu od 33.000 dolara, što se, s obzirom na nezavidnu finansijsku situaciju u Herezu, graniči sa naučnom fantastikom. Klub zauzima pretposlednje mesto na tabeli Segunde i preti mu ispadanje u treću ligu.

Vest je slobodan igrač pošto je nedavno postigao sporazum o raskidu saradnje sa iranskim klubom Pajkan. U dugoj karijeri nastupao je još za Okser, Inter, Milan, Derbi, Kajzerslautern, Partizan, Al Arabi i Plimut.

Za reprezentaciju Nigerije odigrao je 42 utakmice i bio učesnik Mundijala u Francuskoj 1998. i Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC