• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapitenovo zbogom, ne Barsi, fudbalu?

Da će Karles Pujol napustiti Barselonu posle briljantne karijere provedene u tom klubu, znali smo. Ali, izgleda da će to biti i kraj njegovog bavljenja profesionalnim fudbalom.

Kapiten Barselone Karles Pujol najavio je da bi na kraju sezone mogao da okonča karijeru i dodao da bi voleo da se titulom Primere oprosti od aktivnog bavljenja fudbalom.

Španskom fudbaleru na leto ističe ugovor sa katalonskim timom i ranije je nagovestio da ga neće produžiti.

"Razočaran sam što nisam na terenu i to je mesto gde želim da budem. Imam povredu kolena zbog koje nisam u stanju da igram i ne znam da li bih mogao da pređem u drugi klub. Želim da se oporavim da bih mogao makar rekreativno da se bavim sportom. Nadam se da ćemo pobediti Atletiko i da na kraju karijere osvojimo pehar namenjen prvaku Španije. Rezultati u ovoj sezoni nisu bili dobri, ali možemo da se izvučemo", rekao je Pujol za španski As.

On je istakao da ga posao trenera ne interesuje za sada, ali da bi voleo da u Barseloni preuzme neku funkciju. Tridesetšestogodišnji Pujol je celu karijeru proveo u katalonskom timu, gde je odigrao 593 utakmice i postigao 18 golova.

Sa Barselonom je osvojio 21 trofej, od čega šest titula Primere, tri Lige šampiona, dva nacionalna kupa, šest Superkupova Španije, dva UEFA Superkupa i dva Klupska prvenstva sveta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC