• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Nismo hteli da vređamo

U Partizanu ističu da fotografija "Bog ne da titulu" nije objavljena s namerom da se neko uvredi, već isključivo plod navijačke strasti.

Fotografija na kojoj se vidi teren stadiona Crvene zvezde poliven kišom, sa potpisom "Bog ne da titulu", koja je u četvrtak objavljena na zvaničnom Facebook profilu Fudbalskog kluba Partizan, izazvala je oprečne komentare, a većina se slaže da crno-beli nisu pogodili ni vreme ni trenutak za šalu.

U vanrednoj situaciji, kada su usled nezapamćenih poplava u Srbiji ugroženi ljudski životi, mnogi su mišljenja da je fotografija u najmanju ruku neukusna.

Povodom toga oglasio se i klub iz Humske.

"Fotografija objavljena na Facebook stranici FKpartizanbg nije postavljena sa namerom da bilo koga uvredi i povredi, već je isključivo odraz navijačke strasti i ljubavi prema klubu u datom trenutku, odnosno kraju šampionata i odbrani titule", stav je kluba prosleđen sportskoj redakciji MONDA.

Fudbalski klub Partizan u petak se pridružio akciji pomoći najugroženijim porodicama, kojima su tokom nepogoda narušeni domovi ili koje su ostale bez elementarnih životnih sredstava.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC