• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čudna situacija oko Mesija

Neki u Barsi smatraju da Lea Mesija treba prodati za eventualnih 200, 250 miliona evra, a sam fudbaler poručuje da hoće do kraja ostati u Kataloniji.

Lionel Mesi, dan nakon što je dvomjesečno odsustvo sa terena zbog povrede butnog mišića okončao postigavši dva gola za Barselonu za manje od pola sata na terenu, poručio je da želi da završi karijeru u tom klubu.

Ova izjava došla je nekoliko dana nakon što je u španskim medijima, naklonjenjim Barsi, počelo da se piše o tome da u vrhu kluba postoje pojedinci koji smatraju da interesovanje pojedinih prebogatih vlasnika klubova (a, to mogu da budu prije svega Pari sen Žermen, Monako ili Mančester siti) treba iskoristiti i uzeti više od 200 miliona evra za jednog od najboljih fudbalera svijeta svih vremena.

Njegova izlazna klauzula iznosi 250 miliona evra i to je suma koju Barselona ne bi mogla da odbije sve i da hoće, ako bi Mesi pristao da ode.

Ovaj stav, navodno, utemeljen je na tome da postoji bojazan da će vremenom Mesi imati sve više problema sa povredama, da će svakako doći do zasićenja kod njega, kada je Barselona u pitanju, ali i da bi Barsa sa tim novcem mogla da dovede nekoliko mlađih superstarova koji bi ekipu učinili jednako jakom.

I ne samo to... Barsu očekuje ulazak u rekonstrukciju "Kamp Nou" stadiona ili izgradnju potpuno novog, što su dvije investicije od 300, odnosno 600 miliona evra.

Mesijevom prodajom, Barselona bi gotovo u jednom danu skupila novac za rekonstrukciju stadiona, a onda bi u periodu vraćanja kredita za novac koji nedostaje bila oslobođena Mesijeve astronomske plate od 16 miliona evra godišnje.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/David Ramos)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC