• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldinjo bi... i prepelice u trku

Brazilac preko svog brata menadžera Roberta de Asisa ispostavio "rajder listu" Bešiktašu u slučaju da žele da ga angažuju...

Ronaldinjo želi da pređe u Bešiktaš, kako bi u narednih pet mjeseci pokušao da se nametne selektoru Brazila Luisu Felipeu Skolariju da ga uvrsti na spisak kandidata za Mundijal, ali i da popuni bankovni konto (zlobnici tvrde posljednji put u karijeri).

Navodno su razgovori između turskog kluba i Ronaldinjovog menadžera (i brata) Roberta Asisa dobro krenuli, trener Slaven Bilić ne prestaje da priča o tome koliko bi tako velika zvijezda značila Bešiktašu, a do konačnog dogovora ipak ima još dosta koraka.

Naime, čelnici turskog kluba prvo će morati da udovolje zaista velikim željama Brazilca ukoliko žele da ga vide u dresu svog kluba.

Kako prenosi španska "Marka" Ronaldinjo je tražio sedam plaćenih avionskih karata godišnje za Brazil, kako bi sa porodicom mogao da putuje u domovinu kad poželi, zatim automobil na korišćenje i to marke koju on izabere, sa vozačem i plaćenim gorivom, kao i vilu sa poslugom. Navodno je na "rajder listu" stavio i plaćenu posebnu fiksnu liniju, kao i mobilni telefon, da sam bira sponzore, ali i procenat od prodaje dresova sa svojim imenom, plus bonuse za svaki postignut gol.

Brazilac je tražio da mu godišnja plata bude šest miliona evra, klauzulu u ugovoru da može da napusti klub poslije svake sezone, kao i da Bešiktaš mora da mu plati penale (osam posto od godišnjeg ugovora) u slučaju da mu plata kasni duže od dva mjeseca.

Brojni zahtjevi koje je nekada najbolji fudbaler svijeta ispostavio, nisu uznemirili čelnike Bešiktaša, već su ponovili da silno žele da ga angažuju jer je on zaista velika zvijezda.

(MONDO, foto: Beta/AP/Bruno Magalhaes)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC