• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roben: Neka klub priđe meni

Kao kada djevojčica čeka da joj priđe simpatija i započne razgovor. Na to podsjeća izjava Arjena Robena o produžetku saradnje sa Bajern Minhenom.

Ugovor koji Arjen Roben ima sa Bajern Minhenom traje do 30. juna 2015. godine, pa se polako bliži početak pregovora o njegovom produžetku. Osim ako Pep Gvardiola ne bude imao drugačije planove...

Sudeći po trenutnom odnosu Robena i španskog trenera, kao i partije koje Holanđanin pruža, Bavarci će mu sigurno ponuditi da ostane u Minhenu.

Pitanje je samo, da li će to učiniti dovoljno dobro za njegov ego, pošto posljednja izjava koju je sjajni fudbaler dao podsjeća na "femkanje" jedne tinejdžerke.

Holanđanin kaže da će čelnici Bajerna morati da načine prvi korak ukoliko žele da produže ugovor sa njim.

"Ako klub želi da ostanem, to bih volio i da čujem. U ovom trenutku to nije u mojim rukama. Klub će morati da preuzme prvi korak ukoliko žele da obnovimo ugovor", kazao je Roben za njemačke medije.

Trenutno, Roben je koncentrisan samo na oporavak od povrede koljena ne bi li bio spreman za prvi meč poslije zimske pauze protiv Borusije Menhengladbah, 24. januara.

"Nije lijepo kad mogu samo da treniram, a ne i da igram utakmice. Mislim da mi je potrebno još nekoliko dana da se oporavim, pa da mogu da se vratim kada se sezona nastavi", nada se Holanđanin.

(MONDO/Beta, foto: Guliver/Getty images/Boris Streubel)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC