• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stokić zvanično u Južnoj Koreji

Prvi strijelac Borca Joco Stokić potpisao je ugovor 1+1.5 godina sa južnokorejskim prvoligašem Jeju junajtedom.

Poslije odlaska jednog od kapitena crveno-plavih Borisa Raspudića u Brunej, i golgeter Banjalučana je odlučio da se okuša u Aziji i to u ekipi Jeju junajteda iz Južne Koreje.

Klub je osnovan 1982. godine, a kapacitet stadiona na kojem igra je 35.657 sjedećih mjesta. Prošle godine, u regularnom toku sezone, zauzeli su deveto mjesto i igrali Ligu za opstanak u kojoj su osvojili drugu poziciju.

Doskorašnji napadač Banjalučana potvrdio je "Borcu-sport" da je završio sve oko transfera potpisavši ugovor na "godinu dana plus godinu i po" ukoliko poslodavac bude zadovoljan njegovim igrama.

"Već se nalazim u Koreji, sve pojedinosti po pitanju transfera su riješene, obavio sam sve ljekarske preglede, a Koreanci će, sada već mom bivšem klubu, uplatiti propisano obeštećenje", izjavio je Stokić.

U adaptaciji će mu najviše pomoći Aleksandar Jovanović, Sarajlija koji je fudbalsku karijeru počeo u trebinjskom Leotaru, a nastupao je između ostalog i za Hajduk iz Kule i mađarski Ferencvaroš.

"Ugovor je potpisan na 'jednu plus jednu i po godinu', klub je dobro organizovan, kao i svaki ovdje, a u timu se nalazi nekoliko bivših reprezentativaca Južne Koreje. U klubu se nalazi i štoper Aleksandar Jovanović, tako da će mi u početku biti mnogo lakše da se priviknem na novu sredinu".


Stokić je na kraju čestitao Novu godinu svim navijačima Borca.

"Svim 'borčevcima' želim u 2014. godini mnogo sreće i radosti i naravno, golova i pobjeda", rekao je strijelac 10 golova u jesenjem dijelu sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

(MONDO, foto: FK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC