• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je Luka Jović zaslužio šansu u Zvezdi?

Najtalentovaniji omladinac Crvene zvezde nije pozvan na prvo okupljanje seniorskog tima u novoj godini.

Na spisku od 34 imena igrača koje je trener Zvezde Slaviša Stojanović prozvao u petak ujutro, pomalo iznenađujuće nije bilo upisano ime Luke Jovića.

Najperspektivniji fudbaler omladinskog pogona crveno-bijelih neće ove zime raditi sa seniorskim timom, iako je bilo očekivano da se pojavi na prozivci.

Prema onome što je moglo da se čuje, kadetski reprezentativac Srbije nije došao na okupljanje odlukom trenera Stojanovića, koja može biti i pomalo iznenađujuća, jer se na spisku našlo nekoliko imena mladih igrača, a nije onoga o kojem se najviše priča.

Doduše, to i ne mora samo po sebi biti negativna pedagoška odluka, jer Jovićev razvoj neće biti zaustavljen jednim neodlaskom na pripreme prvog tima.

Talentovani fudbaler rođen je 1997. godine, igra za generaciju 95' i izvjesno je da tokom očekivano žestoke borbe za titulu ne bi dobio priliku.

Sa druge strane, neizbježno se nameće i zaključak da je dobrim igrama i u Zvezdinom dresu i opremi reprezentacije zaslužio poziv, kojim bi mu bilo stavljeno do znanja da se sa njim ozbiljno računa. On je već trenirao sa prvim timom, tokom boravka Rikarda Sa Pinta na klupi.

Stojanović će sa prozvanih 34 igrača (u iščekivanju Đorđa Rakića) raditi samo u prvoj fazi, poslije koje će dio mlađih fudbalera poslati na pozajmicu. "Neću da ponovimo greške koje smo pravili prošlog ljeta", rekao je slovenački trener, aludirajući na činjenicu da je tada na pripremama radio i sa 40 igrača!

Luka Jović će, do daljeg, ostati u mlađim klupskim kategorijama.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC