• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nađ: Sitni detalji koče Trajkovića

Sportski direktor Partizana kaže da su pregovori sa Branislavom Trajkovićem i njegovim agentom u toku i da potpisivanje saradnje koče sitni detalji.

U četvrtak je izgledalo da je transfer Branislava Trajkovića u Partizan završena stvar i da će štoper Vojvodine zajedno sa Petrom Škuletićem dan kasnije biti promovisan na stadionu u Humskoj.

Ali, umjesto potpisa, u petak ujutru odjeknula je vijest da je Trajković odbio crno-bijele i da mu je prioritet odlazak u inostranstvo.

Tako je u prepodnevnim satima tvrdila jedna strana, dok su u Partizanu uvjeravali da pregovori traju i realizaciju transfera koče sitni detalji.

"I dalje smo u pregovorima i očekujemo da se i taj transfer završi. Posao je takav da se nekada pregovori oduže i traju više od predviđenog", ponovio je sportski direktor Partizana Albert Nađ ono što je nekoliko sati ranije za MONDO izjavio predsjednik kluba Dragan Đurić.

Na novinarsko pitanje da li su "parnom valjku" potrebni igrači koji potpis sa Partizanom biraju kao posljednju opciju, Nađ je odgovorio: "Kada bih dovodili samo one fudbalere koji su spremni da daju život i srce za Partizan, onda ne bismo imali dovoljno igrača".

Nađ je rekao da se Partizan dogovorio sa Vojvodinom i da je ostalo samo da nađe zajednički jezik sa igračem.

Direktor crno-bijelih je takođe naglasio da će, bez obzira ishod pregovora sa Trajkovićem, prelazni rok za Partizan trajati do posljednjeg dana.

Nema novosti kada su u pitanju odlasci iz kluba, a za Nađa je Branko Pauljević i dalje igrač Partizana na pozajmici u niškom Radničkom, što znači da nije otišao u Južnu Koreju.

(MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC