• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŠA: Četvorica novajlija na prvoj prozivci

Novi trener "lala" Branko Sosa Babić okupio ekipu u Novom sadu, čime su zvanično počele pripreme ekipe za proljećni dio Superlige Srbije.

Branko Babić je tačno u 10 sati izvršio prvu prozivku prvotimaca Vojvodine, a zatim je u Novom Sadu odrađen i prvi trening u okviru priprema za proljećni dio Superlige.

Novom treneru, koji je na klupi zamijenio Marka Nikolića, odazvalo se 25 igrača, među kojima su povratnik u redove Vojvodine Nino Pekarić, sa kojim se pregovaralo i ljetos, a koji je potpisao ugovor na godinu i po dana, Jovan Stojanović, najbolji strijelac obrenovačkog Radničkog koji je potpisao dvogodišnji ugovor, Nikola Popara, koji se dolaskom iz Spartaka iz Subotice obavezao na dvoipogodišnju vjernost i Uroš Nenadović, koji je do sada nastupao za Novi Pazar, stavio je paraf do 2017. godine.

Osim njih trening su odradili i Srđan Žakula, Emil Rockov, Srđan Bečelić, Bojan Nastić, Nikola Leković, Igor Đurić, Igor Vujačić, Srđan Babić, Radovan Pankov, Nemanja Radoja, Marko Poletanović, Janko Tumbasević, Mirko Ivanić, Milan Spremo, Enver Alivodić, Nebojša Kosović, Stojan Vranješ, Mijat Gaćinović, Sergej Milinković-Savić, Georgije Ilić i Miloš Đorđević.

Na okupljanju nisu se pojavili Marko Kordić, zbog smrtnog slučaja u porodici, kao i Simon Vukčević , koji je dobio odriješene ruke da do 15. januara potraži novi klub.

VIDEO

U zimskom prelaznom roku Vojvodina je ostala bez velikog broja igrača - napadača Petra Škuletića, reprezentativnog štopera Branislava Trajkovića, Miroslava Vulićevića, golmana Mateja Delača, golgetera Andrije Kaluđerovića i centralnog beka Jagoša Vukovića.

Obećanje koje je trener Babić dao nakon što je sjeo na klupu Vojvodine da će se klub osloniti na sopstvene snage, ispoštovano je i u slučaju formiranja stručnog štaba.

Uz Milana Kosanovića i Zorana Vasiljevića, koji će Babiću biti asistenti, za kondicionog trenera imenovan je povratnik u redove Vojvodine Aleksandar Janković, kome će pomagati Goran Bašić, stručnjak koji je do sada radio sa mlađim kategorijama "lala".

(MONDO, foto: Youtube screenshot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC