• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gdje će Vidić, Matić i Tadić?

Po engleskim medijima, sva trojica će ovog januara promijeniti klubove.

Nekoliko srpskih fudbalera nalazi se ove zime u centru pažnje kada se priča o transferima u evropskom fudbalu.

Svakako najzvučnija imena među njima su kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić, vezista Benfike Nemanja Matić i vezista Tventea Dušan Tadić.

Vidiću ugovor ističe na kraju sezone, pa je veliki broj onih koji se utrkuju da potpišu predugovor, a navodno je Galatasaraj željan da ga angažuje već ove zime.

Turci su, piše "Daily Mail", u prednosti u odnosu na ostale zainteresovane klubove, među kojima su se ranije pominjali Barselona, Milan, Fiorentina, Bajern Minhen...

Veliku ulogu u pregovorima trebalo bi da odigra trener Galatasaraja Roberto Manćini, koji je prije dolaska u Istanbul vodio Mančester siti.

Nemanja Matić se još od ljetos dovodi u vezu sa povratkom u Čelsi, a po vijestima iz Engleske, pomoćnik Žozea Murinja u nedjelju se očekuje u Lisabonu na derbiju Benfika - Porto.



Za Matića se interesuju i Mančester siti, Liverpul i Mančester junajted, a navodno bi srpski reprezentativac radije u neki od tih klubova nego opet među "plavce" koji su ga januara 2011. proslijedili u Lisabon kao dio transfera Davida Luiza u London.

Činjenice koje bi mogle da utiču da se Matić, ipak, vrati na "Stamford Bridž" su dobri odnosi Čelsija i Benfike, kao i to da ljudi koji ga zastupaju imaju odličan odnos sa vlasnikom Čelsija Romanom Abramovićem.

Treći fudbaler iz Srbije koji se ovog petka našao u opširnom tekstu lista "Daily Mail" o transferima, a i već nekoliko nedjelja je aktuelan, jeste Dušan Tadić.



O vezisti Tventea piše se da bi mogao u Barselonu, Borusiju Dortmund ili Liverpul, mada se posljednjih dana u trku umiješao i Everton.

Koja će se od svih ovih priča pokazati kao tačna, vidjećemo, ali je lijepo vidijeti da su srpski fudbaleri ponovo "na cijeni".

Pomenuta trojica svakako nisu jedini, ali su trenutno najzanimljiviji.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Efrem Lukatsky/Armando Franca, Guliver/Getty Images/Dean Mouhtaropoulos)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC