• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žuka: Ne znam da li idem

Brazilac Žuka, jedan od miljenika Grobara, možda će ovog ljeta napustiti Partizan. Ipak, on kaže da još ništa ne zna i da mu je lijepo u Beogradu.

 Žuka: Ne znam da li idem Izvor: MONDO

Odavno se navijači Partizana nisu vezali za nekog fudbalera kao što je to slučaj sa nekolicinom stranaca, a prije svega sa Brazilcem Antonelom Žulijanom Robertom - Žukom.

"Bombarder iz Brazila" (Bombardiero do Brasil), kako piše na jednoj od majica koje su bile hit u Crno-bijelom butiku, u protekle dve godine razvio je poseban odnos sa Grobarima, jer su u njemu prepoznali beskompromisnog borca koji "gine" na terenu.

Igrao je uprkos povredama, nije se štedio, nije želio da propusti nijedan meč. Grobari su mu uzvratili, najprije čestitajući mu 29. rođendan rođendan na svoj način, a brazilska zastava, njemu u čast, i dalje se vijori na južnoj tribini.

Zbog povrede nema ga već neko vrijeme u prvom timu Partizana. Ali, i pored toga, tokom meča sa Jagodinom u nedelju, bio je u centru pažnje. Sjedio je u loži na istočnoj strani stadiona u Humskoj, a mnogi navijači Partizana su ga molili da sa njim naprave fotografiju za uspomenu. Svima je izlazio u susret, bespogovorno i vrlo rado.

Bio je to pravi foto-sešn!

Uzeo je petogodišnjeg Nemanju M. u ruke, zagrlio se sa njegovim ocem Igorom M. i sa osmijehom pristao da se slika. Bilo je tu još klinaca i roditelja, koji su željeli uspomenu.

Novinari su iskoristili priliku da porazgovaraju sa Žukom, za koga se priča da bi ovog ljeta mogao da ode iz Humske. Zimus je bio aktuelan njegov odlazak u Keln, ali je ostao. Sada se pominju topliji krajevi, čak Saudijska Arabija...

"Ne znam da li ću otići ili ostati. Niko iz uprave sa mnom nije razgovarao na tu temu. Ovdje sam već dve godine i lijepo mi je, ali za sada ne znam ništa više", rekao je Brazilac.

Špekuliše se da ga u timu nema ne zbog povrede, već zbog nekih drugih stvari. On, međutim, kaže da je povreda isključivi razlog njegovog odustva.

"Svi znaju kakav sam. Povreda je jedini razlog zbog kojeg me nema u timu", uvjerava Brazilac.

Kada je završio fotografisanje, pitali smo potom malog Nemanju, je l' zna sa kim se slikao?

"Znam! To je Žule!", ushićeno je rekao Nemanja.

(P. V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC