• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hajduk tuži i Zvezdu i Koromana

"Tužićemo redovnom sudu i Crvenu zvezdu i Ognjena Koromana, jer želimo da ovaj incident dobije pravedan epilog", kaže prvi čovjek Hajduka.

 Hajduk tuži i Zvezdu i Koromana Izvor: MONDO

Hajduk iz Kule obratio se pismom Fudbalskom savezu Srbije sa zahtjevom da srpska kuća fudbala odluči o incidentu koji je u subotu izazvao Zvezdin najiskusniji igrač Ognjen Koroman napadom na Duška Dukića.

Istovremeno, "Blic" piše da će se Kuljani u traženju pravde obratiti i redovnom sudu.

Poslije koškanja na terenu krajem prvog poluvremena Koroman se u tunelu ponovo sukobio sa Dukićem, poslije čega je on pao i završio u Urgentom centru sa povredama glave. Pušten je kući tek u tri sata ujutro poslije detaljnih ispitivanja. Inače, povrijeđeni fudbaler i u ponedeljak je bio ne pregledu u ambulanti u Kuli, jer se i dalje žalio na glavobolju.

U međuvremenu, Upravni odbor Hajduka održao je sastanak na kome je odlučeno da se klub obrati direktno na adresu FSS. Razlog je, tvrdi prvi čovjek kluba Nikola Džomba, što Kuljani nemaju povjerenja u Zajednicu Superlige, jer smatraju da favorizuje Crvenu zvezdu i Partizan.

"To nije kraj naših poteza. Tužićemo redovnom sudu i Crvenu zvezdu i Ognjena Koromana, jer želimo da ovaj incident dobije pravedan epilog", kaže Džomba.

Koroman se poslije incidenta izvinio za svoje ponašanje.

Zbog isključenja i tuče Koroman je po prijavi sudije automatski suspendovan. Po propisima, on neće moći da igra za crveno-bijele sve dok traje postupak protiv njega, koji je povjeren zamjeniku disciplinskog sudije Superlige Srbije Drakčetu Dimitrijeviću.

Razlog je taj što je disciplinski sudija Nikola Latinović predstavnik Crvene zvezde.

"Od delegata i sudije biće zatražena detaljne izjave o incidentu, a zatim i od dvojice aktera, Koromana i Dukića", kaže Miodrag Janković, generalni sekretar Zajednice Superlige Srbije.

Koromanu prijeti suspenzija od četiri do osam utakmica, a konačnu odluku Drakče Dimitrijević donijeće u toku ove nedelje. Ukoliko Koroman dobije najstrožu kaznu od osam utakmica zabrane igranja, suspenzija će mu važiti i ako karijeru nastavi u inostranstvu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC