• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Berluskoni: Joooj, Anćeloti!

Predsjednik Milana okrivio trenera da je zbog pogrešne taktike izgubio titulu prvaka Italije. Galijani se "ogradio".

 Berluskoni: Joooj, Anćeloti! Izvor: MONDO

Roman Abramovič ga je htio po odlasku Luisa Felipea Skolarija iz Čelsija, a Florentino Perez, bivši i vjerovatno budući predsjednik Real Madrida, nudi mu bogatstvo da na ljeto dođe na Santjago Berbnabeu...

Sve vrijeme Adrijano Galijani, potpredsjednik Milana, tvrdi da Karlo Anćeloti ostaje na San Siru iako je za osam godina osvojio samo po jednu titulu i Kup i dvije Lige šampiona.

Možda zvuči smiješno kada se kaže da je "samo" s obzirom na dva trofeja najboljeg u Evropi, ali sa tako skupocjenim igračima kakve je imao na raspolaganju, morao je više. Tako misle i navijači "rosonera".

Tako je mislio, a i sada misli Silvio Berluskoni, predsjednik kluba. Ranijih godina je kritikovao Anćelotija za igru sa samo jednim napadačem, a sada ga je ponovo "opleo", okrivljujući ga što će titula opet ostati u komšiluku.

"Izgubili smo titulu zbog Anćelotija. Na više utakmica imali smo pogrešnu taktiku. Imamo toliko dobrih driblera, ali smo propustili priliku da iskoristimo tu činjenicu", izjavio je Berluskoni.

Potpredsjednik Adrijano Galijani nije više tako decidiran u najavi da će Anćeloti ostati, distancirao se od Berluskonijeve izjave.

"Nikada ne komentarišem izjave predsjednika Berluskonija, a pogotovo nešto što još nisam ni pročitao. Neću da pričam o treneru prije 31. maja, odnosno prije nego što osiguramo mjesto u Ligi šampiona za sljedeću sezonu", rekao je Galijani.

Tri kola prije kraja Serije A, Milan ima sedam bodova manje od Intera, ali je na dobrom putu da bude drugi, jer Juventusu biježi četiri boda.

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC