• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Riberi za Ronalda, Gorkufa plati Tonijem

Kako bi ovog ljeta mogli da budu povezani Real Madrid, Mančester junajted, Bajern Minhen, Milan i Bordo? Po ovom principu:

 Riberi za Ronalda, Gorkufa plati Tonijem  Izvor: MONDO

Prodaš Kristijana Ronalda, kupiš Franka Riberija, a njega zameni Joan Gorkuf, koji će biti plaćen Lukom Tonijem.

To bi mogla da bude nit koja bi bitno promijenila sastave pet velikih evropskih klubova kada počne ljetnja pijaca. Španski dnevnik "El Pais" objavio je "dobro provjerenu" priču po kojoj je još prošlog ljeta dogovoreno da Kristijano Ronaldo na kraju ove sezone pređe iz Mančester junajteda u Real...

Ako Real uplati 80 miliona evra.

To je, uzgred, prihvatljiva cijena za, po svemu sudeći narednog predsjednika "kraljevskog kluba" Florentina Pereza, koji je već viđen kao pobjednik izbora na skupštini početkom juna. Nekadašnji predsjednik Reala u novom mandatu odlučan je da ponovi neke bombastične transfere, kada je stvarao "galaktikose".

Tada je Perez bio široke ruke kada je dovodio Luisa Figa, Zinedina Zidana, Ronalda, Dejvida Bekama...

U Mančester junajtedu uopšte se ne uzbuđuju mnogo zbog sve izvjesnijeg odlaska Portugalca, najboljeg fubalera Evrope i svijeta za 2008. godinu, jer imaju spremnu zamjenu u vidu Franka Riberija iz Bajerna. Polovina novca zarađenog od Ronalda bila bi dovoljna za Francuza, a minhenski tim teško da bi odbio toliko...

I u Bajernu znaju kako će nadomjestiti odlazak najboljeg igrača. Njima se dopada igra još jednog Francuza, Joana Gorkufa, koji ove sezone briljira u Bordou. Ipak, Gorkuf je tamo kao pozajmljen igrač sa radnom knjižicom u prostorijama italijanskog Milana, a u Milanu traže napadača.

Još ranije, rosoneri pokušavali su da dovedu Luku Tonija, a prema posljednjim izvještajima iz Minhena, Bavarci ne bi imali ništa protiv da mijenjaju Tonija za Gorkufa uz malu "nadoknadu".

Sve to moglo bi da propadne, ukoliko Bordo odluči da otkupi Gorkufov ugovor. Oni imaju pravo da prvi pregovaraju sa fudbalerom i ukoliko on pristane na uslove "žirordinaca", sve što bi Bordo trebalo da uradi je da uplati 13 miliona evra za njega.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC