• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćurković "dobio" Pantića na sudu!

Prvi opštinski sud u Beogradu naložio je poznatom televizijskom novinaru da na račun nekadašnjeg prvog čovjeka OKS uplati 500.000 dinara.

 Ćurković "dobio" Pantića na sudu! Izvor: MONDO

Poznati televizijski novinar Milojko Pantić moraće da nekadašnjem predsjedniku Olimpijskog komiteta Srbije, Ivanu Ćurkoviću, plati 500.000 dinara, a Ćurkovićevom saradniku, Predragu Manojloviću - 100.000.

To je odluka Prvog opštinskog suda u Beogradu, koji je utvrdio da je Pantić komentarima i prilozima emitovanim u emisiji "Sportska galaksija" povrijedio čast i ugled Ivana Ćurkovića.

Proslavljeni golman tim povodom je izdao saopštenje, koje prenosi list "Kurir".

Ćurković je istakao da se "kao sportista i sportski funkcioner uvijek zalagao za realno prikazivanje stvari i uvijek izlazio u susret onima koji su uticali na formiranje javnog mišljenja". Međutim, sa Pantićem nije dobro sarađivao...

"Od mog dolaska na funkciju (predsjednika OKS), počela je prljava kampanja jedne privatne TV emisije, od strane novinara-voditelja te emisije, od kojih je Milojko Pantić bio posebno ostrašćen, iz samo njemu znanih razloga, i to u dugom vremenskom periodu".


Ćurković podsjeća da je Pantić na njegov račun iznosio "kvalifikacije najgore moguće vrste - od kriminalnih do nacionalno-šovinističkih".

"Te kvalifikacije odnosile su se i na moje bliske saradnike i prijatelje iz Predsjedništva OKS. Odlučio sam se na tužbu da zaštitim sebe i njih", naveo je Ivan Ćurković.

Čeka se Pantićeva reakcija, teško je povjerovati da će na ovo ostati nijem...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC