• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER BiH: Derbi u Banjaluci

Premijer liga BiH ušla je u samu završnicu. U subotu je na rasporedu pretposlednje 29. kolo, a derbi se igra u Banjaluci, gdje Borac dočekuje Slaviju.

 PREMIJER BiH: Derbi u Banjaluci Izvor: MONDO

Šampion Zrinjski već je osigurao titulu, drugu u svojoj istoriji, a u subotu gostuje u Orašju, koje se očajnički bori za opstanak.

Drugoplasirana Slavija, nakon poraza u prvom meču finala Kupa BiH od Slobode (2:0), putuje u Banjaluku, na još jedno nezgodno gostovanje. Borac ovog proljeća pruža sjajne partije i sa tri boda bi stigao nadomak plasmana u evropska takmičenja. Klub iz Istočnog Sarajeva takođe ima iste ambicije, pa se na banjalučkom Gradskom stadionu očekuje odličan fudbal.

Izlazak u Evropu želi i tuzlanska Sloboda, a obzirom da je nadomak osvajanja Kupa BiH, protiv Modriče će vjerovatno igrati nešto rasterećenije. Pored toga, "uljarima" za opstanak nedostaje bod, a da li će ga tražiti na "Tušnju" ili protiv Veleža u poslednjem kolu, saznaćemo u subotu uveče.

Mostarski "rođeni" bi pobjedom nad Zvijezdom stigli na korak od opstanka, a najlakši posao u subotu imaće Sarajevo, koje će protiv sad već drugoligaša Posušja, pokušati da preboli poraz u prošlom kolu od vječitog gradskog rivala Željezničara.

PREMIJER BiH 29. KOLO (17 h)

Velež - Zvijezda
Sloboda - Modriča
Travnik - Laktaši
Široki – Željezničar
Sarajevo - Posušje
Borac - Slavija
Leotar - Čelik
Orašje – Zrinjski

TABELA: Zrinjski 54, Slavija 48, Sloboda 47, Sarajevo 46, Borac 45, Čelik 41, Zvijezda 40, Široki 39, Laktaši 39, Željezničar 39, Modriča 36, Travnik 34, Velež 33, Orašje 31, Posušje 23.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC