• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivan Obradović u Barseloni?!

Da li to fudbalski klub Partizan postaje proizvođač igrača za najveće evropske klubove, što košarkaški klub odavno jeste?

 Ivan Obradović u Barseloni?!  Izvor: MONDO

Ako se obistini pisanje dnevnog lista "Sport", po kojem će Ivan Obradović u letnjem prelaznom roku potpisati ugovor sa Barselonom, onda će biti moguć samo jedan odgovor - da!

"Sport" je u petak, pozivajući se na "izuzetno pouzdane izvore", objavio da se pregovori crno-bijelih i slavnog španskog kluba nalaze u završnoj fazi. Kao obeštećenje za talentovanog lijevog beka pominje se cifra od 5,5 miliona evra, koliko je, opet nezvanično, zimus nudio i moskovski CSKA.

Ako u timu Barselone postoji "slaba karika", onda je to svakako pozicija na kojoj za Partizan i reprezentaciju Srbije igra Obradović.

Francuz Erik Abidal sklon je povredama i olakom dobijanju crvenih kartona, dok njegova alternativa, Brazilac Silvinjo, ima 35 godina.

Obradović će u julu proslaviti 21. rođendan, a već ima solidno iskustvo na međunarodnoj sceni.

Sam potpis ugovora ne bi, naravno, značio garantovano mesto u prvom timu, ali bi bio fantastična šansa za samog igrača, kao i za srpski fudbal, koji bi mogao da dobije još jednog asa evropskog formata.

Partizan je zimus prodao Mančester junajtedu Zorana Tošića i Adema Ljajića, pa bi eventualni Obradovićev transfer stao sa njima uz rame, kao najatraktivniji u novijoj istoriji kluba.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC