• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njukasl "sto odsto" uz Kevina Kigena

Predsednik Njukasl junajteda Kris Mort insistira da je Bord tog engleskog kluba i dalje "sto odsto uz menadžera Kevina Kigena".

 Njukasl "sto odsto" uz Kevina Kigena Izvor: MONDO

Posle subotnjeg poraza "svraka" na svom "Sent Džejmsu" od Blekburna, golom u nadoknadi vremena (0:1), priče o smeni Kigena doživele su kulminaciju, ali ih je "iskulirao" sam predsednik.

"Bord je sto odsto uz Kevina i ne postoji ni sumnja, ni briga, da će on otići. Došao je u klub koji je igrao "ružno", koji nije igrao dobro i naravno da nije lako tek tako okrenuti stvari na pozitivnu stranu", podsetio je Mort.

Kigen se vratio u Njukasl u januaru, posle otkaza koji je dobio kontroverzni menadžer Sem Alardajs, ali od tada još nije uspeo da zabeleži nijednu pobedu!

Prethodni put, Kigen je napustio Njukasl 1997. godine.

U gradu na severu Engleske ne priča se samo o odlasku Kigena, posle svega mesec i po dana na čelu kluba. Postoje glasine i da se vlasniku Majku Ešliju sve smučilo...

"Majk nikada nije pokušao da proda klub. Razni ljudi su zvali i pitali nas da li želimo da prodamo klub i svaki put odgovor je bio negativan", rekao je Mort.

Njukasl se nalazi na 13. mestu tabele Premijer lige, sa 28 bodova iz 28 mečeva. Reding, koji se nalazi u zoni ispadanja ima 25 bodova.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC