• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" stigli u Dablin: Da najavimo uspjehe

Reprezentativci Srbije vjeruju u dobro izdanje protiv Republike Irske, kao i u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016.

Najbolji srpski fudbaleri okupili su se u ponedjeljak uveče u Dablinu, gdje će u srijedu od 20.30 igrati prijateljski meč sa selekcijom Republike Irske.

Dio ekspedicije zbog klupskih obaveza doputovao je direktno u Irsku, a dio je došao zajedno iz Beograda. To, ipak, neće poremetiti planove vršioca dužnosti selektora Ljubinka Drulovića, koji je zakazao dva treninga na stadionu "Aviva" uoči utakmice.

Napadač moskovskog CSKA Zoran Tošić izjavio je da su se svi igrači uželjeli reprezentacije i da se to lako primijeti po osmijesima igrača.

"Igrali smo posljednjih godina često protiv ostrvskih ekipa, a tim Republike Irske apsolutno je po mjeri za ovaj trenutak. Naša ekipa je formirana, uigrana, što se primijetilo u posljednjim jesenjim utakmicama. Siguran sam da ćemo i u Dablinu pokazati napredak i najaviti uspjehe i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo", rekao je Tošić.

Njegov nekadašnji saigrač iz Partizana, sada član turskog Genčlerbirligija, Radosav Petrović, takođe očekuje dobro izdanje nacionalnog tima.

Petrović se osvrnuo i predstojeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016.

Rivali "orlova" u I grupi biće Portugal, Danska, Jermenija i Albanija. Petrović smatra da je ta grupa "po mjeri".

"Grupa je po mjeri, a jasno je ono što pomisliš poslije svakog žrijeba - moglo je i bolje i gore po nas. Prošla su vremena kad je bilo ko mogao da računa na sigurnih šest bodova čim vidi ime protivnika. Mi imamo sasvim dovoljno neprijatnih iskustava iz prethodnih kvalifikacionih ciklusa. Ubijeđen sam da ćemo se na kraju radovati, a vjerujem i da ćemo vrlo brzo biti reprezentacija koju će mnogi željeti da zaobiđu", optimista je Petrović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC