• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kasiljas: Ne idem iz Reala dok imam ugovor

Golman Real Madrida Iker Kasiljas ostaće u "kraljevskom klubu" do isteka ugovora, uprkos tome što nema garantovano mjesto u prvom timu.

Kasiljas brani za Real u Kupu kralja i Ligi šampiona, dok je u prvenstvu prvi golman Dijego Lopes.

Uprkos tome što je izgubio mjesto u prvom timu, kapiten Reala vjeruje da može da igra još osam godina, ako bude vodio računa o svom zdravlju.

"Mogu da igram do 40. godine. Ako je golman oprezan, može to da ostvari. Mora da se čuva. Volio bih da igram u Realu do 40. godine, ali doći će trenutak kada to neće biti moguće. Kada mi istekne ugovor, vidjećemo da li ću ostati u klubu", rekao je Kasiljas španskom radiju Melodi.

"Želim da nastavim da osvajam titule. Sjajno je kada ste u prilici da osvajate trofeje i uživate sa navijačima. Često mislim o tome šta ću raditi kada završim karijeru. Volio bih da ostanem u fudbalu, u mom klubu, ako mu bude trebala moja pomoć", dodao je on.

Kasiljas je rekao da je imao mnogo sreće u karijeri, pošto smatra da možda ne bi dobio šansu u prvom timu, da se nije povrijedio tadašnji prvi golman Reala Bodo Ilgner.

"Mislim da je sreća priča koju želimo da sakrijemo. Sjećam se da sam debitovao protiv Atletika iz Bilbaoa, stvari nisu bile dobre i vratio sam se u B tim. Onda se povrijedio Ilgner i vratio sam se", rekao je on.

"Nikada ne bih želio da se nešto dogodi saigraču, ali iskoristio sam priliku. Borite se i mučite i želite više. Veoma sam ambiciozan i uvijek želim da igram, ali poštujem saigrače", dodao je Kasiljas.

Kasiljas je debitovao za Real u sezoni 1999/2000 i do sada je odigrao 669 utakmica. Osvojio je pet šampionskih titula, dvije Lige šampiona, Kup kralja, Super kup Evrope, Interkontinentalni kup i četiri Super kupa Španije.

(Beta, Foto: Guliver/Getty Images/Denis Doyle)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC